///Sheila Haanstra
Sheila Haanstra 2017-12-19T14:19:14+00:00

Waarom ik doe wat ik doe

“Masseren is mijn passie! Ik gun kinderen en volwassen om op deze manier (lichamelijk) in balans te komen. We leven veel in onze mannelijke energie (drukte, activiteit, denken en doen) en ik breng de tegenhanger in jou weer tot leven: rust, tijd en aandacht voor jezelf, het voelen en het Zijn (Yin/yang)”

Ik laat zien op de foto

“Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met edelstenen. Ik vind ze prachtig en kies ze uit op basis van mijn gevoel. Soms werk ik ook met de energie van de stenen. Daarvoor hoef je er niet in te geloven – voel enkel maar!”

 

Verleden 0%
Heden 100%
Praktisch 80%
Inzicht 20%
Volgend 50%
Sturend 50%
Nuchter 50%
Zweverig 50%

Sheila heeft onlangs ondersteuning gegeven bij

 

 • Lichaamsbesef

   

 • Uit het hoofd (piekeren)

   

 • Stressvermindering

   

 • Klachten bovenrug, schouders en nek

   

 • Yin & Yang balans

   

 • Hoofdpijn

   

Over Sheila

 

Sheila is een lieve oprechte dame, moeder van 2 kleine kinderen, enthousiast en erg ondernemend. Ze houdt heel erg van haar vak – masseren – en weet inmiddels erg goed wat het allemaal teweeg kan brengen in mensen hun leven.

Naast ‘het momentje’ voor jezelf – een moment van ontspanning – draagt ze bij aan het (her)vinden van het innerlijke balans en herstel van het lichaam. We leven in een mannelijke (Yang) maatschappij met drukte, activiteit, doen en denken. Sheila brengt jou meer rust, tijd, gevoel, het gewoon Zijn en aandacht voor jezelf; het vrouwelijke. (Yin)

Ze staat dicht bij haar zelf en kan door het onderlinge (lichamelijke) contact informatie doorkrijgen wat op dat moment belangrijk voor jou kan zijn. Meerdere malen is ze verbaasd geweest over welke inzichten mensen hierdoor vergaren. Ze stemt altijd goed af op de persoon of deze ervoor open staat. Maar je krijgt het er gewoon gratis bij ;-)!

Een holistische massage therapeut met veel positieve zorgzame (vrouwelijke) energie in haar handen. Naast EsZensa Wellness heeft ze ook Colourkidzz opgezet om bij kinderen meer lichaamsbesef en zelfvertrouwen te verzorgen.

Informatie

EsZensa Wellness
Sheila Haanstra-van Kan
Eekhoornstraat 20
4817 ES Breda
06-40138169
info@eszensawellness.nl
www.eszensawellness.nl

Digitale sessie? Nee
Op locatie? Nee
Aangesloten bij: Beroepsbeoefenaars in Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS), Adiona
Overige diensten: Kindercoaching, Kindermassage, Healing