Zit jij midden in een Identiteitscrisis?

Mis jij de verbinding met jezelf, daardoor met anderen en blijft het lastig om goed voor jezelf te zorgen?

Geen identiteitsgevoel - wie ben ik - geen gezicht, identiteitscrisisEen identiteitscrisis oplossen doe je door dit te zien als ‘kans’ om aan te grijpen en nu écht het leven te gaan creëren waarin JIJ de hoofdrol speelt.

Ben jij klaar met de twijfel over wie je bent en de onzekerheid over jouw leefstijl, gedachten, gevoelens en jouw kwaliteiten?

Wanneer jij nu inziet dat voor jezelf kiezen de enige oplossing is om de antwoorden te vinden die je zoekt dan is het F.L.O.W. traject dé manier om dit te gaan leren! Een identiteitscrisis is een zeer belangrijke levensfase dat met de juiste kennis, tools en aandacht kan leiden tot een zelfbewust, zelfverzekerd en zinvol mens en leven.

Een Fijn Leven Ondanks Wisselingen

En dat is wat we allemaal willen; een fijn leven ondanks de wisselingen die de natuur van het leven ons dagelijks brengt. De verrassingen, de uitdagingen, teleurstellingen, ziekte, pijn, verlies, angst, onzekerheid, controleverlies, …

Wanneer jij een manier vindt om met al deze veranderingen mee te stromen dan opent er in jou een intens geluk. Het geluk van in verbinding staan met het leven. Het geluk van de verbinding met jezelf.

Identiteitscrisis is niet weten wat er in je omgaatIk heb het pad belopen van intense disconnectie naar een F.L.O.W.
Er zijn betekenissen gevonden voor woorden waar eerst totaal geen gevoel bij was.
Ik heb mijn oogkleppen afgedaan en mijn angsten recht in de ogen aangekeken.
Vergeving vond ik voor wat mijn ogen hebben gezien, voor wat mijn oren hebben gehoord maar vooral voor de intensiteit en gevoeligheid van mijn interne belevingswereld.

Ik heb gekozen voor wie ik ben en kijk iedere dag naar de mogelijkheden die mijn leven te bieden heeft. Want ik werk weer met mezelf samen.

Ik weet de weg waarop ik jou kan begeleiden hetzelfde te bereiken.

Het F.L.O.W. – traject

Kies voor een Fijne Leven met Jezelf

Het erkennen van een identiteitsprobleem is de eerste grote stap die je kan zetten in het versterken van de relatie met jezelf.

Jij, een probleem? Ja, want het is niet wenselijk om jezelf niet te kennen, te accepteren of ook wel niet te kunnen ‘voelen’. Zonder het accepteren van jouw identiteit weerhoud jij jezelf om de volle potentie van het leven te beleven. Eigenlijk kan het menselijke leven niet bestaan zonder identiteit; zonder jezelf te ervaren zoals je werkelijk bent, blijf je in gevecht met jezelf, leef je in dienst van een ander en leef JIJ niet. Iedereen heeft een authentiek individuele identiteit.

Jij blijft een ‘robot’ totdat jij jezelf toestemming geeft het leven – dat enkel jij kan ervaren – daadwerkelijk te gaan (be)leven.

HERKEN JIJ DE MEERDERHEID VAN DEZE UITDAGINGEN?

JIJ…

 • …vindt het lastig om op jezelf te focussen, voor jezelf te kiezen en acties te ondernemen om goed voor jezelf te zorgen.

 • …bent snel geneigd om wat je doet, wat je denkt en wat je voelt te beoordelen en te bekritiseren. Jij kan het altijd beter doen.

 • …vindt het lastig om voor jezelf positief te blijven. Voor anderen gaat dat prima.
 • …houdt je vaak bezig met (wat) anderen (vinden) en kan daardoor niet goed jezelf zijn.
 • …hebt eigenlijk geen idee van jouw werkelijke waarden en behoeften. Je doet maar wat.
 • …neemt vaak veel hooi op jouw vork wat ten koste gaat van de tijd voor jezelf.
 • …vindt het lastig om jezelf iets ‘leuks’ of rust te gunnen zonder gegronde reden dat je bijvoorbeeld het moet hebben ‘verdient’.

 • …voelt je snel angstig, gespannen, ongemakkelijk, boos, gefrustreerd, wantrouwend, eenzaam, minderwaardig of buitengesloten.
 • …voelt snel dat je gefaald hebt en neemt jezelf dat kwalijk.
 • …hebt vaak een opgejaagd gevoel en hebt moeite met het vinden van ontspanning.

Ben dan eerlijk naar jezelf toe en vraag jezelf af: Hoe ga jij dit overwinnen?

Identiteitscrisis betekenis

Iets is pas een crisis wanneer er geen groei plaatsvindt. Er is een stagnatie en het voelt als een teruggang. Een identiteitscrisis verstoord het dagelijkse functioneren welke direct negatieve invloed heeft op de kwaliteit van het leven.

Jouw persoonlijke identiteit bestaat onder andere uit:

 • Leeftijd, uiterlijke kenmerken
 • Normen & waarden
 • Jouw kennis & ervaringen
 • Persoonlijke eigenschappen (karakter)
 • Jouw mindset & visie
 • Persoonlijke voorkeuren

Kom je dus in twijfel en/of gevecht met een van de bovenstaande punten en houdt dit gedurende lange tijd aan? Dan spreken we van een identiteitscrisis.

Hoe ontstaat een identiteitscrisis?

Vaak volgt een identiteitscrisis na een zeer onverwacht ingrijpende of levensveranderende gebeurtenis.

Vanaf dat moment vallen er ballen op de grond die jij mogelijk al gedurende langere tijd hoog probeert te houden maar er niet bewust van was of wilde zijn. Je komt erachter dat jij je te lang hebt aangepast en jezelf ‘along the way’ bent kwijt geraakt.

Verliezen van een baan, overlijden van een dierbare, relatiebreuk, plotselinge verhuizing, een impactvolle ziekte of een heftig ongeluk. Of je hebt een keuze moeten maken waaraan je tot op de dag van vandaag nog twijfelt of dat het de beste was. Want wat is het beste voor jou?

Het is heel logisch dat je door een dergelijke gebeurtenis even er helemaal vanaf bent. We spreken echter over een identiteitscrisis wanneer de onzekerheid over jezelf en het leven langdurig aanhoudt en er geen (zelfin)zicht is op verbetering.

Deze overgang in het leven kan zowel in de eerste levensjaren als op latere leeftijd plaatsvinden. Het leven blijft vanaf dat moment aan jou vragen wat JOUW zin is van jouw bestaan, wat je er tot nu toe mee hebt gedaan en wat JIJ er nog mee gaat doen.

Een identiteitscrisis heeft enorme waardevolle transformationele potenties!
Klaar om ze te benutten?

Een identiteitscrisis kan levenslang aanhouden.

Waar vroeger bijna geen individuele identiteit kon bestaan, zijn we in de afgelopen jaren steeds meer aangemoedigd om onszelf beter te gaan leren kennen en van onszelf te gaan houden zoals we zijn.

Maar zolang we hiertoe geen ‘reden’ hebben, zijn we al snel tevreden met wat is. We kijken niet naar wat we anders kunnen doen, denken of voelen zonder dat er een confrontatie komt met de enige echte waarheid: jij bent toch echt enkel zelf verantwoordelijk voor jouw eigen geluk.

De Corona Crisis brengt de identiteitscrisis extra aan het licht

Nu in de tijden van corona is alles anders en worden we als persoon extra uitgedaagd. Hoe sterk is de verbinding met jezelf? Met wat je doet, wat je denkt en wat je voelt?

De verbinding met jezelf versterken bij identiteitscrisisDe aantallen identiteitsproblemen groeien fors omdat deze pandemie een zeer onverwacht, ingrijpende of levensveranderende gebeurtenis is voor IEDEREEN tegelijkertijd. Juist NU is dus een sterke verbinding met jezelf zo enorm belangrijk.

De meest ‘stabiele’ identiteiten zijn geraakt. De meest onmogelijke situaties eisen aandacht. Wat gebeurt er? Een Wisseling in het leven kan de meest diepste herinneringen, pijnen, angsten, verlangens, gebreken,… in jou naar boven halen. Het Covid virus heeft iedereen tegelijkertijd uitgedaagd om de eigen identiteit te onderzoeken.

Toen ik in 2016 mezelf de toestemming gaf om op onderzoek te gaan naar mijn eigen identiteit, had ik nog geen idee waarom mijn drang naar zelfbewustzijn zo extreem sterk was. Ik vond een klein vuurtje in mij waar ik mijn focus niet vanaf kon krijgen. Nu begrijp ik dat alle kennis en ervaring – van dit voor mij extreem uitdagende pad – ten gunste komt van zij die NU in het diepe zonder einde gevallen zijn.

Wat ik in mijn reis ben gaan zien, weten en voelen is de uitgang van jouw identiteitscrisis.

Wat ik te vertellen heb, is wat jij nu wilt weten.

Met dit traject is er FullFocus op jou.

 • Ik weet precies waar je zit op welk moment.
 • Ik voel wat jij nodig hebt om de eerstvolgende stap te maken.
 • Het is mijn kracht om verbinding te maken tussen jouw flow en mijn flow.
 • Ik forceer niets, heb veel respect voor ons als mens en Practice what I Preach.

De deur van een identiteitscrisis openen met het flow traject

Mijn drang om jouw mascotte in deze identiteitscrisis te zijn, is super groot. Waarom? Omdat ik weet dat met mijn onderzoeksresultaten, (zelf)kennis, bewustzijn en perspectief jouw rollercoaster een stuk minder lang en minder zwaar gaat zijn dan de mijne.

Er werd mij gezegd; “Jij hebt eigenlijk overal wel een antwoord op”. En ik kan er niet om heen dat dat klopt. Het zijn niet zozeer antwoorden als in de zin van een oplossing, maar mijn kracht is om de deuren die voor jou nu nog gesloten zijn, te openen.

Ik steun het experiment van het leven.

Want eigenlijk is dat het toch? Een groot experiment. Waar we tegenin kunnen gaan of in mee kunnen flowen. Doe je mee? Zeg je JA tegen het experiment dat leven heet? Dan zal je gaan ervaren dat het leven één groot cadeau is.

Wil jij..?

 • …voelen dat jij het waard bent om voor te zorgen?
 • …in het leven ook kunnen ontvangen in plaats van alleen maar geven?
 • …toegang hebben tot gevoelens van dankbaarheid, vrijheid, vertrouwen?

 • …je veilig voelen bij jezelf waar of met wie je ook bent?
 • …af van het opgejaagde gevoel?
 • …jezelf goed genoeg voelen, jezelf accepteren en trots op jezelf kunnen zijn?
 • …de op jou behoeften afgestemde leefstijl ontdekken? Eerst jezelf dan de ander.
 • …met vertrouwen een kleurrijke toekomst tegemoet zien?
 • …een transformerende ervaring waaraan je de rest van je leven profijt hebt?

En ben jij iemand die..

 • …er klaar voor is om eigenaarschap te nemen over eigen geluk & gezondheid?
 • …meer betekenis & zingeving wilt ervaren in het leven?.
 • …het impactvolle verleden los wilt koppelen van hoe jij NU doet, denkt en voelt?
 • …klaar is met ontkennen en vermijden van wat er werkelijk in jou speelt?
 • …vertrouwen wilt genereren in eigen intuïtie?
 • …voelt dat er lichamelijk, mentaal en/of emotioneel meer gezondheid en geluk te behalen valt?
 • …veel levensvragen heeft die beantwoord mogen worden?

JA?

Laat dan van jezelf horen!

Ik kijk ernaar uit om je te spreken.
Voelen wij een klik samen?
Dan zijn wij een perfecte match en is DIT traject voor jou dé reden om écht voor jezelf te gaan zorgen, voor jezelf te gaan kiezen, jezelf te laten onderdompelen in alles wie jij bent.

Een brug naar de toekomst zonder identiteitscrisis

Mijn identiteitscrisis begon eind 2015 met een diagnose

Ik had tegen die tijd al een redelijke grote rugzak ontwikkeld waar ik elke dag de ‘vruchten’ nog van plukte. Maar ik had het vermogen om me aan alles en iedereen aan te passen en om de meest uitdagende situaties te doen lijken alsof het ‘niets’ was.

Met zelfmedelijden komen we nergens”. Met deze overtuiging kon ik mijn rugzak als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Daar kreeg ik mijn trofeeën voor, mijn stickers, mijn pluimpjes – dus deze controlehouding in het leven was mijn identiteit. Het werkte. Totdat…

Er was niets anders dat mijn identiteit in gevaar kon brengen dan mijn eigen gezondheid. Ik werd op 27-jarige leeftijd geconfronteerd met de diagnose voor een chronische darmziekte; ziekte van Crohn. Een ziekte zonder regulier bekende oorzaak, maar wel met een duidelijk levenslang medicinaal afschrijfplan.

Dáár precies begonnen er in mijn controle-identiteit scheuren te ontstaan.

identiteitscrisis is als een scheur in je maskerWat betekent het leven als ik geen controle heb over hoe lang het duurt en hoe het verloopt? Als ik geen controle heb over mijn kunnen? Als niemand weet wat het beste voor mij is? Als niemand weet waarom ik ziek ben en hoe ik kan genezen?

Wat kan ik eigenlijk? Wat doe ik eigenlijk? Wáár ben ik eigenlijk? Wie bén ik eigenlijk? En wat wil ik met mijn leven, met mezelf? Zolang het duurt….

Waar deze vragen mij eerst zodanig beangstigen dat ik op wilde geven, begon het leven aan mij te laten zien waarom het waard was om voor te vechten.

Met het starten van een langdurige zoektocht naar de oplossing van mijn probleem kon ik het openen van mijn rugzak niet langer meer vermijden – al deed ik nog zo mijn best. Want als er een weg was dat zonder het erkennen en voelen van mijn pijnen, verdriet, angst –  het leven ‘perfect’ zou maken – dan was ik degene die hem zou vinden. Dat wilde ik zo graag dat ik er mijn baan voor opzegde. Ik vind de goude sleutel van geluk.

Ik vond de sleutel, maar totaal ergens anders dan dat ik dacht.

Hardleers heb ik mijn eigen wijze weg gevolgd om er uiteindelijk achter te komen dat de weg naar zelfverbinding en het fijne leven – alles te maken heeft met het jezelf leren en durven zien, horen en voelen. Want in wat ik doe, denk en voel zit mijn verhaal verscholen. Mijn rugzakervaringen, maar nog meer en bovenal mijn gewone pure zelf.

Waar je diep van binnen naar verlangt is te bereiken!

Er is een bestaan waarvoor je kan kiezen. Ik noem het de FLOW. Het is dat Fijne Leven – met jezelf, met anderen, met wat je doet, waarin je gelooft – Ondanks de Wisselingen waar het menselijke bestaan ons mee blijft uitdagen.

Hoe ‘steady’ ben jij? Wat of wie blaast jou omver? Waaraan ben jij verbonden als onderdeel van een kaartenhuis?

Een FLOW is te bereiken.

In een FLOW kies jij ervoor om

 • jouw ogen te richten op dat wat jou gelukkig maakt
 • expressie te geven aan jouw originele authentieke identiteit
 • op te komen voor jouw eigen waarheid; jij kapt met het verstoppen en besluit te erkennen wat je altijd al hebt geweten, gezien en gevoeld.
 • transformerende inzichten te gaan ontvangen; diegene waarbij het kwartje valt en de puzzelstukken op hun plaats vallen.
 • voor jezelf; waarbij jij de kracht van communicatie inzet om heel jouw omgeving je hierbij te laten ondersteunen.
 • voor het leren kennen van jezelf; waarbij de wereld om jou heen jouw speelveld is.
 • te vertrouwen op dat jij het leven aan kan.

Kies jij …. Ja, jij kiest om écht te gaan leven.

niet goed genoeg zijn_flow traject_overgave

Wat kan je van het F.L.O.W. – traject verwachten?

Verwacht jezelf op een dieper level te leren kennen.

Jij gaat jezelf ervaren

We gaan de diverse aspecten van jou als mens leren kennen door te focussen op jouw doen, denken en voelen. Op jouw lichaam, jouw mind en emoties. Samen resulteren ze namelijk in jouw levensbeleving. Wat je doet, wat je denkt en wat je voelt bepaalt de kwaliteit van jouw leven.

Jij gaat voor zelfzorg leren opkomen

Door het bewuster worden van wat je doet, denkt en voelt ga je ontdekken wat jouw werkelijke behoeftes zijn in het leven. Jij gaat ervaren hoe fijn het is om hier goed voor te zorgen. Jouw zelfzorg en zelfliefde is niet alleen goed voor jou maar ook voor alles en iedereen om jou heen.

Jij gaat expressie leren geven aan wie je bent, wat je denkt en wat je voelt

Je weet het, je voelt het,… maar je durft er niets mee te doen of over te zeggen. In volledige emotionele veiligheid gaan we ontdekken wat jou ervan weerhoudt om jezelf te zijn en daar expressie aan te geven. Alles in jou mag er zijn; dán kan jij weer opnieuw gaan kiezen.

Er is geen vast programma in het vinden van jouw FLOW.

Het is een traject dat parallel loopt aan wat er in jouw leven speelt. Jouw leven is namelijk het experiment. Jij wilt in jouw menselijke bestaan jouw flow vinden. Jij wilt de strijd met de huidige stroming van het leven loslaten zodat het je kan meenemen naar betere tijden.

En geloof me… het leven wilt niets liever dan betere tijden en de stroming zal jou daar altijd heenbrengen.

Het geraamte van het traject dient als richting, maar hoe het verloopt bepaalt de stroom.

Door middel van coachgesprekken, mailverkeer, zelfonderzoek en opdrachten verleggen we jouw aandacht in het leven van de wereld om jou heen terug naar jezelf – de persoon waarin het in dit leven allemaal én alleen om draait. Egoïstisch? Dat is het zeker niet. Jouw zelfzorg en zelfliefde is niet alleen goed voor jou maar ook voor alles en iedereen om jou heen.

Je kan verwachten dat er heel veel zichtbaar wordt dat voor jou tot nu toe verborgen is gebleven. Hierin heb ik het niet over positief of negatief, want bij beide zit er winst; je voelt jouw eigen waarheid.

Met dit traject bied ik jou de mogelijkheid om JA te zeggen tegen:

 • …jouw unieke identiteit, authenticiteit en het individuele autonome bestaan.
 • …rust, overgave, zelfzorg, zelfliefde

 • toevallige gebeurtenissen en de kracht van intuïtie
 • …de kleine maar overweldigende gelukzalige dingen in het leven
 • …het plezier dat er verscholen zit in de grootste uitdagingen.
 • …jouw gevoeligheid (HSP)
 • …de NEE!, nu even niet, ander keertje, doei!
 • …de bijzonderheid van ons menselijke bestaan
 • …samenwerking en verbindende communicatie
 • …balans tussen contrasten in het leven zoals goed versus slecht.

Wat kan je van mij als begeleider verwachten?

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Ik zie, hoor en voel het stijgende aantal mensen die – vooral nu in tijd van corona – worden uitgedaagd in het leven. Iedereen heeft zijn eigen manier om hier mee om te gaan. Of NIET mee om te gaan en te ontkennen.

De keuze die ik heb gemaakt om koste wat het kost antwoorden te vinden op mijn levensvragen heeft ervoor gezorgd dat ik nu de antwoorden heb – ook voor jou. Antwoorden in de vorm van perspectief, gevoel, bewustzijn en ‘Lifetools’.

mijn zelfliefde is liefde voor jou in tijden van crisisIk weet wie ik ben. Ik heb een sterke verbinding met mijn zelf wat zich uit in een rijk intern en zo dus ook externe belevingswereld.

Wat ik weet, zie, ervaar, …ga ik – vooral in deze tijd – niet voor mezelf houden.

Mijn ervaring, perspectief, kennis en middelen heb ik verwerkt in het FLOW traject.

Ik kwam erachter dat het tijdelijk intensief mee wandelen met anderen het beste in mij naar boven haalt wat de kwaliteit van mijn trajecten extreem ten goede komt. Het staat in verbinding met mijn betekenis van het leven. Daarom noem ik het mijn passie.

Ik ben die vriendin die jij na het traject voor jezelf gaat zijn

Zo heb ik het altijd gevoeld; een maatje. Ik wil niets liever dan jou laten zien dat jij het waard bent om van te houden, om voor te strijden, om voor op te komen, om in te geloven en trots op te zijn.

Waar een vriendin voor je zorgt met lieve woorden en een arm om je heen, gaat het bij mij levels dieper. Uit liefde maar met een tas vol ervaring en kennis, stel ik jou de vragen zodat jij (samen met mij) erachter komt wat jou tegenhoudt om vrij te zijn van destructieve patronen, gedachten en gevoelens.

Mijn begeleiding is geen reguliere vorm van coaching. Gedurende een langere tijd kiezen wij voor elkaar en laat ik je alles zien en ervaren wat ik weet en past bij jouw proces. Er is flexibel persoonlijk contact. Je staat nergens alleen voor.

Door mijn volledige toewijding en aanwezigheid in jouw leven maak je de ene doorbraak na de andere. Met mijn psychologische, filosofische, biologische, wetenschappelijke en spirituele kennis, interesses en ervaring is er altijd een visie en tool beschikbaar dat voor jou werkt en waarmee jij jouw eigen beste vriend kan gaan zijn. Want wanneer jij jezelf weer aardig vindt, gaat alles veranderen.

Na het FLOW traject heb jij een kist vol aan ‘lifetools’, positiviteit, levenslust waarmee jij

 • in verbinding blijft met jezelf,
 • uitkijkt naar wat het leven te bieden heeft,
 • betekenis hebt gegeven aan je leven,
 • in verbinding met je lichaam staat
 • en gun jij  jezelf het beste van de wereld.

Woorden die bij mij passen:

 • Respectvol
 • Empathisch
 • Intuïtief
 • Direct maar oprecht
 • Openminded
 • Liefdevol maar kritisch
 • Transparant
 • Betrouwbaar

Uitspraken die bij mij passen:

 • In verbinding met mezelf ben ik op mijn best voor de ander.
 • Wat je uitzendt, krijg je terug.
 • Voeding is een medicijn!
 • Spiritualiteit is een tool.
 • Zachtheid voor jezelf is key.
 • Eerlijkheid houdt de FLOW constant.
Profielfoto eigenaar connect2unite_hand onder kin

Wat anderen over Farah zeggen:

Met jou hoef ik niet veel woorden te wisselen om begrepen te worden. Je luistert altijd goed naar mij en geeft mij dan ook echt weer kracht om verder te groeien in mijn leven. Je bent een geweldig mens van binnen en van buiten!”

Marjolein

“Jij luistert niet alleen naar mij als ik vertel over dingen waar ik tegenaan loop, maar je benoemt ook aspecten uit mijn situatie die mij weer tot nadenken zetten. En dat zijn ook absoluut niet altijd de makkelijke dingen om te zeggen en ook absoluut niet altijd dingen die ik op dat moment wil horen maar jouw eerlijkheid en vermogen om kritisch en objectief te kijken geeft mij weer handvaten om echt te leren in de situatie die ik je voorleg.”

Suzanne

“Wat ik ‘overall’ zo bijzonder aan jou kan waarderen is jouw rustige energie. Bij jou voel ik me veilig, 100% mezelf en mag ik gewoon even ‘zijn’.”

Bibi

Altijd eerlijk, altijd jezelf, fijn hart, voor mij altijd een inspirator geweest”

Lex

“Farah heeft zoveel liefde voor zichzelf dat zij dat projecteert op mij en zo laat zien dat ik mezelf lief kan hebben. Ze is begripvol, heeft grote vakkennis, is flexibel en doelgericht.

Suzan

Je luistert echt naar mensen, je neemt geen blad voor je mond en zegt wat je vindt en/of denkt. Je zegt niet wat men wilt horen maar wijst mensen op aspecten waar zij nog niet aan gedacht hebben waarmee ze ook daadwerkelijk verder kunnen. Je hebt een enorm warm hart en deelt dit graag met de mensen om je heen.”

Jeroen

F.L.O.W. – Traject op maat

De duur van het traject is niet vooraf te bepalen. 

Dit is volledig afhankelijk van waar jij staat in jouw proces , jouw dagelijkse omstandigheden, behoeften en gewenste resultaten.

Je kan er vanuit gaan dat we minimaal 4 maanden met elkaar op reis gaan.

Hoe langer een traject duurt hoe meer transformaties je kan maken.

Afhankelijk van de intensiteit van het traject wordt de prijs bepaald.

Interesse?

Na het klikken op deze knop kom je terecht bij een contactformulier.
Vul hier al je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

We gaan al jouw vragen beantwoorden, de mogelijkheden bespreken en onze klik ervaren!

Ik kijk er naar uit!
Tot snel!