/Webshop

webshop

Zelfonderzoek is niet enkel jezelf gaan begrijpen.

Het is jezelf gaan ervaren

 • Aanbieding!

  Ademtherapie

  110,00 82,50
  Heb je wel eens het gevoel dat je niet goed kan ademen? Of dat je opeens uit het niets een teug lucht naar binnen zuigt omdat het erop lijkt dat je het even vergat? Of misschien ken je wel het akelige gevoel van hyperventilatie. Spanningen en emoties zijn hier vaak de onderliggende oorzaak van.
  Wist je dat een verkeerde ademhaling allerlei vage lichamelijke klachten en zelfs suikerziekte kan veroorzaken? Lees meer in het artikel: 'De KERN van gezondheid: Ademhalen'
  Ademtherapie is meer dan alleen bewust met de ademhaling bezig zijn. De technieken die hier onder begeleiding worden toegepast, geven jou de mogelijkheid om van diepgewortelde vastgezette emoties bevrijd te worden. Spanningen die onbewust jouw leven en gezondheid beïnvloeden. Je ontvangt in een korte tijd enorm veel zelfkennis en inzicht en versterkt de band met jouw lichaam.

  Het is werkelijk een hele bijzondere ervaring!

  • Hyperventilatie
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Hoofdpijn (migraine)
  • Burn out
  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Pijnlijke gewrichten
  • Suikerziekte
  • Spanningen (Spieren, emoties, angst)
  • Vage lichamelijke klachten
  1 - 6 sessies De eerste sessie heeft de potentie om datgene aan het oppervlak te brengen wat jou geestelijk/emotioneel/lichamelijk onbewust beïnvloed. Dit is hetgeen jij beter mag gaan leren kennen. Wanneer dit bij jou het geval is, past deze methode goed bij wat jij nu nodig hebt en kan ik aanbevelen om thuis en/of met de begeleider hieraan verder te werken.
  90 minuten

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 25% korting bij Connect2unite!

  Van €110,- nu voor €82,50 !

 • Waarom visolie? Visolie is Omega-3. Dit is een essentiële voedingsstof wat betekent dat het lichaam deze stof niet zelf kan aanmaken. Daarom moeten we Omega-3 uit ons voedsel halen. Omega-3 zit in vette vissoorten (zalm, makreel, haring,..) en in producten zoals chia-, lijnzaad en (wal)noten. Krijg jij dit voldoende binnen denk je? Wist je dat depressie een gevolg kan zijn van een omega-3 tekort? 
  Lees onder aan deze pagina meer over het effect van een tekort.
  Zoals ik ook in het artikel over ‘voeding en supplementen’ vertel, zijn we niet meer in staat om alle essentiële stoffen uit het huidige aanbod aan voeding te halen. Het lukt ons kortweg gewoon niet om aan onze Algemeen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te komen. We vervangen groenten en fruit door bewerkt voedsel en wanneer we toch het groentenschap bezoeken, is er een grote kans dat het verontreinigd is door pesticiden. (Dirty Dozen) Ons lichaam heeft een diversiteit en hoeveelheid aan voedingsstoffen nodig om te functioneren. Wat denk je dat er gebeurd wanneer het lichaam lange tijd in tekorten leeft? Precies. Die gaat rare sprongen maken. En dat zijn exact de sprongen die zowel jij als de artsen vaak (in eerste instantie) niet kunnen verklaren. Bijvoorbeeld (over)(chronische)vermoeidheid, huidaandoeningen zoals eczeem en schilvering, pijn aan gewrichten, spieren, gevoelige darmen, haaruitval en ontstekingen. Maar omdat ook onze hersencellen voeding gebruiken om te vernieuwen kan de oorzaak van lange periodes van moedeloosheid en zelfs depressie gerelateerd worden aan een aanhoudend tekort aan (essentiële)voedingsstoffen. Er ontstaan veel discussies op dit moment over het wel of niet gebruiken van supplementen. Zo zegt een 'hoogleraar en Toxicoloog' dat het een totale onzin is mits - en nu komt het - je gezond en gevarieerd eet. (artikel De Monitor Ncrv) En laat dat nu nét een best wel lastig onderwerp zijn in onze samenleving. Want wat is nu écht gezond? Onze weg vinden in het vele aanbod van kennis, gewoontes veranderen en nieuwe dingen uitproberen kost tijd en moeite. De mensen die reeds al het negatieve effect van een tekort ervaren, hebben daar niet eens de energie voor. Om uit deze cirkel te komen, is het interessant om hier en daar nét dat beetje extra uit een supplement te ontvangen. Vanuit het vitale gevoel dat dit geeft, is het veel gemakkelijker om te gaan investeren in die gezonde en gevarieerde levensstijl.
 • Aanbieding!

  Aromamassage

  55,00 44,00
  Soms hebben we gewoon behoefte om te ontsnappen aan de snelheid van deze wereld. We voelen ons moe(deloos) en alles kost extra energie. Een massage is dan een hele fijne en makkelijke manier om jezelf weer met beide benen op de grond te zetten. We leren via de handen van een ander ons eigen lichaam kennen. Onze pijntjes, gevoeligheden, kracht en vormen. Bovendien is lichamelijk contact een menselijke basisbehoeften waarbij de gelukshormonen oxcytocine en endorfine vrijkomen. Dé tegenhanger van de stresshormonen cortisol en adrenaline. Een aromamassage geeft niet enkel een sensatie aan het lichaam maar prikkelt ook het reukzintuig. Dit zintuig staat in direct contact met het limbisch systeem in onze hersenen die betrokken is bij emotie, motivatie, genot én het emotionele geheugen. Deze geurtherapie i.c.m. massage is dus heel nuttig bij het leren kennen en herinneren van vele verschillende fijne en zachte emoties, gedachten en ervaringen. Ideaal in tijden van spanning en stress.
  Speciaal afgestemde essentiële oliën in combinatie met specifieke massagetechnieken. Het ontspant en revitaliseert de huid, de spieren en de geest en brengen deze met elkaar in balans. De oliën ontgiften, reinigen en voeden de huid, bevorderen de bloedsomloop, de lymfestroom en ondersteunen de celregeneratie.
  • onrust
  • (spier)spanningen
  • stress
  • depressie
  • hoofdpijn
  • darmklachten (onrustige darmen)
  • doorbloedingsproblemen (koude voeten/ handen)
  • vermoeidheid
  • huidproblematiek
  • lichaamsverzuring
  Zoveel als gewenst. Tijdens of na stressvolle periodes geven massages een enorme boost. Het is als een reset omdat je door aanraking de focus in het hoofd verplaatst naar het lichaam. Ontdek deze korte video van de Emory University over het positieve effect van massage.
  60 minuten

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €55,- nu voor €44,- !

 • Aanbieding!

  Astrologie coaching

  80,00 64,00
  Het blijft toch echt een mysterie als we naar boven kijken. Toch kunnen we er niet om heen dat de planeten in ons zonnestelsel een groot effect hebben op de aarde. Net zoals dat eb en vloed veroorzaakt wordt door de aantrekkingskracht van de maan. Astrologie is bijzonder. Paula Sijen is therapeutisch evolutionaire astroloog en heeft zich al ruim 30 jaar verdiept in de taal van de sterren. Zij gaat aan de hand van jouw geboortetijd en plaats jou doen verbazen, verrassen en inspireren. Zij helpt bij het vergaren van meer zelfinzicht en bewustzijn in dat gebied waar jij in jezelf wat meer bij mag stil gaan staan. Lees ook de ervaringen van anderen onderaan deze pagina!
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Emotieverklaring
  • Patronen doorbreken
  • Blokkades opheffen
  • Zelfinzicht
  • Bewustwording & transformatie
  Iedere sessie biedt jou de mogelijkheid om antwoord te krijgen op een uitdaging in jouw leven.
  +/- 75 minuten
  Je persoonlijke blauwdruk Deze blauwdruk is een specifieke versie van de horoscoop die vooral bekend is. Dit kosmologische beeld (een weergave van o.a. dierenriemtekens en planeten) is gebaseerd op je geboortedatum, -tijd (exact) en –plaats. Dit maakt je geboortehoroscoop volledig uniek en op jou afgestemd (in tegenstelling tot astrologische rubrieken in tijdschriften). Deze blauwdruk biedt inzicht in je verleden en confronteert jou liefdevol om vandaag uit vrijheid en bewustzijn te bewegen. Paula Sijen kan de symbolentaal van dit kosmologische beeld voor jou verwoorden in begrijpelijke taal, zodat het je zelfbewustzijn en -inzicht vergroot. Jij ontvangt tools om het leven weer meer in eigen hand te nemen. Bewustzijn Jij wilt groeien, ontwikkelen en een volgende stap zetten. Daarvoor is een bepaalde mate van bewustzijn noodzakelijk. Nieuwe stappen kun je alleen bewust zetten. Zonder bewustzijn blijf je verstrikt in een voor jou bekend en veilig patroon. Een mechanisme dat zichzelf blijft herhalen. Als je onbewust handelt, beweegt of reageert, zal ook het resultaat daarvan steeds hetzelfde zijn… De bekende vicieuze cirkel: ‘Waarom kom ik toch steeds in dezelfde situaties terecht?’ Laat astrologie jouw eerstvolgende stap verduidelijken! Kennismakingsconsult In dit consult wordt er gesproken over een door jou opgegeven specifieke vraag of levensthema. Wat is jouw bekende weg waarin stagnatie optreedt? Waar is onduidelijkheid en ligt uitdaging? Als je deze uitdaging aangaat, geef je je leven een andere wending. Bij dit consult ontvang je bovendien een mooie tekening van je geboortehoroscoop en een geluidsbestand (het gesprek kan opgenomen worden, zodat je je helemaal kunt wijden aan het gesprek).

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €80,- nu voor €64,- !

 • Cadeaubon Connect2unite

  15,00120,00
  Voor jezelf kiezen is niet makkelijk... Steun elkaar daarom met een Cadeaubon van Connect2unite!
 • Uw brein als medicijn

  Zelf stress, angst en depressie overwinnen.

  – Dr. David Servan-Schreiber –

  Dit boek heeft me een enorme 'boost' aan motivatie gegeven om zelf verantwoordelijkheid te nemen over mijn gevoel, mijn gedachten, mijn leven. Kennis over de werking van het lichaam levert zoveel meer zelfbegrip op.
  Volgens deze zeer goed opgeleide arts - Dr. David - is het perspectief van vele artsen te ver verwijderd van de werkelijkheid. Hij zag veel meer mogelijkheden. Hij heeft het voor mekaar gekregen een eigen onderzoekslaboratorium op te mogen richten waar hij zijn honger naar feiten en kennis wat betreft geestesziekten kon gaan stillen. Hij bestudeerde en maakte kennis met de geneeskunde buiten die van de Westerse om en zag dat herstel van depressie, angst, stress op een veel goedkopere manier en met minder bijeffecten kon worden verwezenlijkt. Zijn onderzoeken, verbanden en kennis over het brein deelt hij merkbaar met enthousiasme.

  Hij geeft zeven natuurlijke behandelwijzen die we gemakkelijk zelf kunnen inzetten. Hij schrijft ze volledig en in begrijpbare taal uit, wat dit boek echt een aanvulling maakt binnen jouw zelfonderzoek!

  Zie de hele omschrijving onderaan deze pagina!

  Klik op onderstaande knop voor een inkijkexemplaar en informatie over de prijzen.
 • Dromen - Durven - Doen

  Het managen van de lastigste persoon op aarde: Jezelf.

  – Ben Tiggelaar –

  Dit boek is echt perfect voor het verder ontwikkelen van jouw zelfreflectie-vaardigheden. Een boek van nog geen 140 pagina's die jou weer even stil laat staan bij wat jij nou écht wilt. Waar zeg jij 'JA' tegen in het leven? En waarin zou jij graag verandering willen zien?
  Verandering is niet makkelijk. Zo schrijf ik daar ook over in het artikel: "Wat maakt verandering succesvol?" en ook in dit feit word je volledig gesteund via dit boek. Leuke wetenschappelijke feitjes worden afgewisseld met duidelijke voorgestelde stappen. Dit zijn de acties - in zowel handelen als denken en voelen - die we diep van binnen wel weten dat ze werken, maar waar we in het dagelijkse leven onszelf er net niet vaak genoeg toe aanzetten.

  Met de duidelijk omschreven technieken, motiverende taal en een leuke 'dromen-durven-doen' test zet dit boek jou sowieso weer even in de richting van wat JIJ wilt.

  Met dit boek kies jij voor het leren kennen van jezelf!

  Wil je meer grip op het leven? Op je gedachten, emoties en acties? Gebeurd iets zonder dat je daar controle over lijkt te hebben? Dan weten we dat de huidige structuur van ons leven niet datgene brengt wat we willen. Maar wat willen we dan? En vooral; HOE kunnen we ons leven zodanig indelen dat we er wél meer rust, vertrouwen, motivatie en energie door krijgen? Verandering is niet gemakkelijk. Heel eerlijk; het is zwaar vervelend. Het kost moeite en dát is nu exact de reden dat we dit het liefst zo lang als mogelijk uitstellen. De moeite zit vescholen in onze lichamelijke werking. En dan met name de hersenen. We zijn gewoontedieren waarbij 95% van ons gedrag blijvend herhaald wordt. Wanneer we dit gaan inzien en zeker ook gaan aanvaarden, hebben we misschien geduld met onszelf en zien we verandering als leerproces. In dit boek worden 3 fasen omschreven; Dromen, durven en doen.
  • Dromen is JA zeggen tegen datgene waar jij graag meer van wilt in je leven. Het boek helpt jou om deze dromen om te zetten naar concrete gedragintenties.
  "We cannot solve our problems with the same thinking as we used when we created them." - Albert Einstein
  • Durven heeft alles te maken met het vergaren van zelfkennis. Durf jij de lastige momenten aan te gaan? Welke prikkels zorgen ervoor dat jij het moeilijk krijgt? Wat zijn de 'crisissituaties' en hoe ga je er mee om. Voorbereiding is een krachtige tool.
  • Doen staat in het teken van jezelf coachen. Je houdt het proces bij en beloond jezelf. Beloning is namelijk een hele goede manier om jouw hersenen naar een andere gewoonte te begeleiden.

  Lees meer onderaan deze pagina!

  Klik op onderstaande knop voor een inkijkexemplaar!
 • Aanbieding!

  Bevrijd jezelf van onbewuste (stress)reacties

  Onverwerkte emoties zetten jou ver van jezelf af. Ze vertellen jou dat het niet mogelijk is gelukkig te zijn en te blijven. Dit noemen we negatieve en beperkende (kern)overtuigingen. EFT is een acupressuur; een acupunctuur techniek zonder naalden en een van de meest succesvolle en (inmiddels wetenschappelijk bewezen) effectieve methodes om persoonlijk welzijn te bevorderen! Energieblokkades worden – door op de knooppunten van de meridianen ritmisch te kloppen – volledig opgeheven. Een zeer eenvoudige manier welke al meer dan 2.000 jaar door de Chinezen wordt ingezet om stressreacties los te koppelen van (de herinnering aan) de gebeurtenis.
  • Stressgerelateerde klachten
  • Angsten en fobieën
  • Onzekerheid
  • Depressieve gevoelens
  • Trauma
  • Misbruik
  • Rouw en verlies
  • (zelf)vertrouwingsproblemen
  • Allerlei (vage) lichamelijke klachten
  1-10 sessies Een spinnenangst of faalangst kan al binnen 1 sessie zodanig verlicht worden dat jouw keuzes hierdoor niet meer worden beïnvloed. Voor het verwerken van een heftig trauma staat ongeveer 6 – 10 sessies. De eerste sessie heeft de potentie om datgene naar het oppervlak te brengen wat op dat moment om de meeste aandacht vraagt. Dit is hetgeen jij beter mag gaan leren kennen. Wanneer dit bij jou het geval is, past deze methode (én de begeleider) goed bij wat jij nu nodig hebt en kan ik aanbevelen om met de begeleider hieraan verder te werken.
  +/- 75 minuten
  In deze kennismakingssessie ga jij direct ervaren wat EFT voor jou kan doen. Je krijgt te zien hoe makkelijk deze methode in het dagelijkse leven kan worden toegepast. Jij gaat verandering voelen en loopt met meer zelfinzicht, tools en kennis de deur uit! Deze korte video legt duidelijk uit hoe het precies werkt!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 35% korting bij Connect2unite!

  Van €75,- nu voor €48,75 !

 • Aanbieding!
  Lichaamscontact vermindert stress bij kinderen en dat bevordert de ontwikkeling van de hersenen. Deze massage helpt je kind bewust te worden van zijn of haar lichaam & emoties. De energetische kindermassage bestaat uit een liefdevolle massagebehandeling die ondersteund wordt met een energetische behandeling waardoor energieblokkades in het lichaam opgeheven kunnen worden en energiedoorstroming bevorderd wordt. Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

  Aanraken maakt gelukkig? Waarom dan?

  Lees het hier!

  • Rust en ontspanning
  • Verbetering sociaal gedrag en communicatief vermogen
  • Lichaamsbesef
  • Groei in plezier en welbevinden
  • Verbetering in groei en slaap
  • Leer- en concentratievermogen
  • Voelt meer verbondenheid
  Zoveel als gewenst.
  30 minuten
  Een energetische kindermassage biedt naast fysieke en geestelijke ontspanning de mogelijkheid om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Dergelijke blokkades creëren hoge spanningen in organen en spieren welke kunnen leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Ook bij kinderen! De energetische kindermassage helpt op elk vlak met loslaten en doorstroming: loslaten van spierspanning, emoties en gedachten. De massage wordt - indien nodig - ondersteund met mindfulness technieken voor kinderen. Via kinderlijke fantasie kan deze techniek ervoor zorgen dat het kind zich  makkelijker ontspant.

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €35,- nu voor €28 !

 • Aanbieding!

  Energetische massage

  55,00 44,00
  Een energetische massage biedt naast fysieke en geestelijke ontspanning de mogelijkheid om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Dergelijke blokkades creëren hoge spanningen in organen en spieren welke kunnen leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Het lichaam geeft aan waar aandacht nodig is en Sheila werkt intuïtief op de energiedoorstroming van het (energetische) lichaam.
  • Balans brengen van Yin en Yang energie
  • Creativiteit aansterken
  • Minder denken - meer voelen
  • Zelfherstellende vermogen activeren
  • Lekker in je vel komen
  • Meer lichaamsbesef
  • Inzichten
  • Stress
  • Blokkades
  • Bewustwording
  Zoveel als dat jij wilt! Tijdens of na stressvolle periodes geven massages een enorme boost. Het is als een reset omdat je door aanraking de focus in het hoofd verplaatst naar het lichaam. Ontdek deze korte video van de Emory University over het positieve effect van massage.
  60 minuten
  Er worden verschillende massagetechnieken ingezet, gemagnetiseerd en handopleggingen verzorgt.  Het is een interne schoonmaak waarbij je beter in je vel komt te zitten. Je laat spierspanningen, emoties en gedachten los. Voel, ervaar rust en kom terug bij jezelf met de energetische massage van Sheila!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €55,- nu voor €44,- !

 • Aanbieding!
  Geweldloos Communiceren maakt je bewust over wat er in je omgaat en wat er achter het soms moeilijke of pijnlijke gedrag van anderen schuil gaat. Hierdoor ben je in staat te begrijpen vanuit welke intentie je zelf vertrekt en de ander handelt. Verbinden met die intentie levert je harmonie en verbinding op. Voel jij je niet begrepen of vind je het moeilijk jouw familie, vrienden en/of collega's te begrijpen? Heb je een onvervulde behoefte welke jou angstig, ongerust, afstandelijk, schuldig, verward, geïrriteerd, vervreemd, gekwetst (...) laat voelen? Thera Balvers zal jou, met haar fijne manier van benaderen, laten zien hoe het óók kan. Deze training doe jij niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen waar jij mee in aanraking komt. De groepsgrootte bij Thera is 4 tot maximaal 8 deelnemers. Een bewuste keuze om bij iedere deelnemer diepgang te kunnen garanderen. Lees zeker de ervaringen van anderen onderaan deze pagina!
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Communicatievaardigheden
  • Sociale vaardigheden
  • Zelfverzekerdheid
  • Verwoorden van en omgaan met emoties
  • Relaties en omgang met anderen
  • Patronen doorbreken
  • Blokkades opheffen
  • Zelfinzicht
  • Bewustwording & transformatie
  Naast de 2-daagse introductietraining zijn er vervolgtrainingen (verdieping 1 en verdieping 2). Tevens is er een jaartraining van 12 dagen om deze techniek je volledig eigen te maken. Wie weet zie jij jezelf als dé nieuwe trainer in Geweldloze Communicatie en ga jij hier ook veel mensen mee kunnen helpen! ;-) Bekijk hier de eerstvolgende data!
  Deze intensieve tweedaagse training geeft jou de tools om jezelf niet te vergeten in omgang met anderen. Door in te leven in zowel de ander als jezelf ontstaat er sneller een diepere connectie. Jij neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens en behoeftes. Je leert heldere verzoeken te doen die aanzetten tot begrip en medewerking. Want achter elk gevoel zit een behoefte. In de Geweldloze Communicatie training maak je kennis met vier basisprincipes:
  • Zelfmededogen: ontdekken wat er leeft onder je oordelen en daar met zachtheid naar leren kijken;
  • Innerlijke rust en balans: ervaren dat je lichaam en geest in ontspanning zijn;
  • Compassie voor anderen: begrip leren hebben voor de intenties van de ander;
  • Verbinding met de ander: jezelf zuiver uitdrukken en de ander kunnen verstaan;
  • Voortgang en progressie: verantwoordelijkheid leren nemen voor wat jij nodig hebt;
  • Spirituele groei: in verbinding komen met je innerlijke bron en dat gaan leven.
  2-daagste introductietraining - 10:00 tot 17:00 uur. Inclusief iedere dag een gezonde lunch en lekkernijen. Bekijk hier de eerstvolgende data!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting op de 2-daagse training bij Connect2unite!

  Van €275,- nu voor €220,- !

  Meld je voor deze korting aan via het formulier onderaan deze pagina!

 • Wat is er toch veel wilskracht voor nodig om thuis met je lichaam aan de slag te gaan. Het is zoveel fijner en gemakkelijker wanneer een sportieveling jou vertelt wat en hoe je moet bewegen. Heerlijk - verstand op nul en gaan! "Hup, doorgaan! Je kan veel meer!" Wie zegt dat thuis nou tegen ons? Ik heb sinds enkele jaren de oplossing gevonden! En ook al ga ik graag naar de sportschool heb ik in de Corona-crisis tijd deze weerstandsbanden weer uit de kast gepakt. En wat ben ik er blij mee, want het is makkelijk, leuk én effectief!

  Lees mijn ervaring én tips onderaan deze pagina.

  Waarom moet wil ik sporten?

  Er zitten enorm veel voordelen aan sport en beweging. Het zet letterlijk ons lichaam op actief. Maar toch heb ik lange tijd gedacht dat het enkel belangrijk was voor het afvallen of voor het creëren van een beachproof lichaam. Het was dan ook al gauw een 'moetje'. Nu WIL ik bewegen en sporten! Omdat ik weet hoeveel lichamelijke systemen hiermee worden geactiveerd en onderhouden. Nu weet ik dat ELK klein beetje werkt! Hoe? Lees meer hieronder bij 'Wist je dat'.
 • Aanbieding!

  Mindful kindermassage

  35,00 28,00
  Een energetische mindfulness massage biedt naast fysieke en geestelijke ontspanning de mogelijkheid om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Dergelijke blokkades creëren hoge spanningen in organen en spieren welke kunnen leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Ook bij kinderen! Geef je kind een prachtig cadeau mee met de liefdevolle aanraking van massage! De Mindful kindermassage biedt rust & ontspanning, ondersteunt het lichaamsbesef, leer- en concentratievermogen, een gevoel van veiligheid, bevordert groei & slaap, helpt bij angst & spanningen. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar. N.B. Kindermassage kan zowel met olie op de huid als op de kleding zonder olie en met spel verzorgd worden. De behoeften en aard van het kind zijn hierbij leidraad.

  Aanraking? Waarom dan?

  Lees het hier!

  • rust en ontspanning
  • sociaal gedrag en communicatief vermogen
  • lichaamsbesef
  • plezier en welbevinden
  • groei en slaap
  • leer- en concentratievermogen
  • verbondenheid
  Zoveel als gewenst.
  30 minuten mindfulness massage
  Locatie: Breda Origineel tarief: €35,- Korting: -20% Connect2unite prijs: €28,-
 • Aanbieding!

  Rebalance massage

  55,00 44,00

  Onderschat massages niet!

  Naast dat het een goed gevoel geeft, is het belangrijk voor jouw groei en ontwikkeling. Prestaties verbeteren, blessures worden voorkomen, je stofwisseling en doorbloeding verbeteren plus stress en pijn worden aanzienlijk verminderd. De Rebalance massage is anders omdat het door de holistische handen van Sheila wordt uitgevoerd. Het hele lichaam wordt gemasseerd en zonder dat je het doorhebt worden er blokkades opgeheven. Je bevindt jezelf in een lichamelijk en geestelijk balans - Yin & Yang. Je voelt je herboren en ervaart een uplift van je levensenergie.

  Massage goed? Waarom dan?

  Lees het hier!

  • Stress
  • Hoofdpijn (migraine)
  • Slaapproblemen
  • Burn out
  • Vage lichamelijke klachten
  • Meer lichaamsbesef
  • Bovenrug, schouder en nekklachten
  • Spierpijnen
  • Bloeddoorstroming (winterhanden en -voeten)
  Zoveel als dat jij wilt! Tijdens of na stressvolle periodes geven massages een enorme boost. Het is als een reset omdat je door aanraking de focus in het hoofd verplaatst naar het lichaam. Ontdek deze korte video van de Emory University over het positieve effect van massage.
  60 minuten

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €55,- nu voor €44,- !

 • Bullet point_advies 100% natuurlijk & Vegan Bullet point_adviesZichtbaar resultaat (in ontlasting, op de weegschaal & in het bloed) Bullet point_advies Geen schadelijke bijwerkingen Bullet point_advies Duurt slechts één dag Bullet point_adviesGebaseerd op drie jaar gefermenteerde ingrediënten Bullet point_advies Laat slijmvlies en goede bacteriën intact Met de Vegaqura darmreiniging kan je in één dag 1-2kg aan (oude) ontlasting uit de darmen verwijderen. Schadelijke bacteriën die aanstichters zijn van vele ongemakken zoals acné, Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS), Crohn en Type 2 Diabetes. En zo heeft de moderne wetenschap met het ‘hersen-darm-as’ aangetoond dat zowel depressie, angst- en dwangstoornissen als autisme gevolgen zijn van een verstoorde darmflora.

  Het is een prachtig begin om zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal echt wat ‘shit’ achter je te laten en jezelf weer op de eerste plek te zetten. Je staat stil bij je lichaam en de zorg voor jezelf.

  Jij kiest met Vegaqura echt voor jezelf!

  Ontdek alles over dit product en mijn persoonlijke ervaring onderaan deze pagina!
 • Waarom vitamine C?

  De welbekende vitamine C.  Dit is een essentiële voedingsstof, wat betekent dat het lichaam deze stof niet zelf kan aanmaken. Daarom moeten we vitamine C uit onze voeding halen. Vitamine C zit in kleine mate in veel producten, maar de echte grote 'leveranciers' zijn de spruitjes, sinaasappel, kiwi en broccoli.

  Krijg jij dit voldoende binnen denk je? Lees meer hierover onderaan deze pagina!

  Wist je dat jouw immuunsysteem niet optimaal kan functioneren als gevolg van een vitamine C tekort? 

  Lees onder aan deze pagina meer over het effect van een tekort.

  'Dirty' westers eten

  In mijn artikel over ‘voeding en supplementen’ schrijf ik over de essentiële stoffen die wij niet zelf in het lichaam kunnen aanmaken. Maar met de huidige kwaliteit van onze voeding lukt lopen wij een risico om niet aan onze Algemeen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te komen. Veel van ons voedsel is bewerkt en wanneer we het groentenschap bezoeken, is er een grote kans dat het product verontreinigd is door pesticiden. (Zie ook de meest bespoten groenten: Dirty Dozen)

  Gevolgen van een tekort aan voedingsstoffen

  Ons lichaam heeft een diversiteit en bepaalde hoeveelheid aan voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren. Wat denk je dat er gebeurd wanneer het lichaam lange tijd in tekorten leeft? Precies. Die gaat rare sprongen maken. En dat zijn exact de sprongen die zowel jij als de artsen vaak (in eerste instantie) niet kunnen verklaren. Bijvoorbeeld (over)(chronische)vermoeidheid, huidaandoeningen zoals eczeem en schilvering, pijn aan gewrichten, spieren, gevoelige darmen, haaruitval en tal van ontstekingen. Maar omdat ook onze hersencellen voeding gebruiken om te vernieuwen kan de oorzaak van lange periodes van moedeloosheid en zelfs depressie gerelateerd worden aan een aanhoudend tekort aan (essentiële)voedingsstoffen.

  Supplement; "Totale onzin" Gewoon Gezond en Gevarieerd eten?

  Er ontstaan veel discussies op dit moment over het wel of niet gebruiken van supplementen. Zo zegt een 'hoogleraar en Toxicoloog' dat het een totale onzin is mits - en nu komt het - je gezond en gevarieerd eet. (artikel De Monitor Ncrv) En laat dat nu nét een best wel lastig onderwerp zijn in onze samenleving. Want wat is nu écht gezond? Onze weg vinden in het vele aanbod van diëten, het vinden van nieuwe producten en het uitproberen kost veel tijd en moeite. De mensen die nu het negatieve effect van een tekort ervaren, hebben daar niet eens de energie voor. Om uit deze cirkel te komen, is het interessant om hier en daar nét dat beetje extra uit een supplement te ontvangen. Het aanvullen van een tekort geeft je binnen een paar weken net dat beetje extra energie om stap voor stap jouw eigen gevarieerde en gezonde voedingspatroon te ontdekken!
  Wil je wat hulp bij dit onderzoek? Ik doe al jarenlang niets anders dan lifestyle, bewustzijn en gezondheid onderzoeken dus ik help je uiteraard graag! (Contact)
 • Aanbieding!

  Voetreflexologie

  50,00 40,00

  Voetreflexologie: Een hele mooie techniek om jouw lichaam op een nieuwe en bijzondere manier te gaan ervaren.

  Zoals je waarschijnlijk weet, zijn jouw voeten super gevoelig. Dat jij tintelingen over en in jouw hele lichaam kan ervaren, bewijst al dat er verbinding is met andere delen in het lichaam. Door het kneden, aanraken en drukken op bepaalde delen van de voet kan je de sensatie tot op je kruin voelen. Elke vorm van (stevige) aanraking is een manier om onszelf te ont-focussen van iets waar we onbewust al een langere tijd in ‘vast’ zitten. We gaan weer delen voelen die we tijdelijk zijn vergeten.

  Wanneer worden onze voeten nou echt aangeraakt?

  Bewust zorgen voor je lichaam betekent eerst weer voelen dat je een lichaam hebt. Het her-activeren van de vele zenuwen in de voet heeft mogelijk nog veel meer voordelen dan we beseffen. Deze zenuwen staan in verbinding met spieren, organen en gewrichten die daarom tegelijkertijd ook ‘aangeraakt’ worden. En zoals een aanraking ons als mens een enorme vitaliteitsboost kan geven, geef jij dit met voetreflexologie ook aan alle interne delen van het lichaam. Daarom wordt voetreflexologie ingezet bij herstel van ziekte, sportblessures, spier- en gewrichtspijn maar ook kunnen vastgezette emoties op onverklaarbare wijze loskomen. Zoals ik al zei; een bijzondere wijze van jezelf weer voelen.
  • Migraine
  • Chronische maag- en darmklachten
  • Stress
  • Prikkelbare darm syndroom
  • Spanningen (herstel burn out)
  • Slapeloosheid en oververmoeidheid
  • Ongemakken gedurende zwangerschap
  Is afhankelijk van het ongemak of ernst van de klacht. Ga bij vage lichamelijke klachten zeker een keertje langs! Zij merkt in ieder geval al op waar het 'probleem' zit.
  60 minuten
  Een heerlijke massagestoel, rustgevende geluiden en een liefdevolle vrouw aan je voeten. De setting is al op zichzelf een cadeau aan jezelf. De eerste sessie heeft de potentie om datgene aan het oppervlak te brengen wat jouw dagelijkse leven geestelijk/emotioneel/lichamelijk onbewust beïnvloed. Dit is hetgeen jij beter mag gaan leren kennen. Wanneer dit bij deze sessie het geval is, past deze methode goed bij wat jij nu nodig hebt en kan ik aanbevelen om thuis en/of met de begeleider hieraan verder te werken.

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 20% korting bij Connect2unite!

  Van €50,- nu voor €40,- !

 • Aanbieding!

  Voice Dialogue

  110,00 82,50
  Je zult het vast wel herkennen; het dagelijkse stemmetje in jou hoofd die kritiek heeft op (alles) wat jij doet, blijft zeggen dat je beter kan en in je nek zit te hijgen over dat je op moet schieten. Wat nou als ik jou vertel dat dit niet één stem is, maar dat elke stem duidelijke eigenschappen heeft waarmee je ze kan onderscheiden? Ze worden ook wel sub-persoonlijkheden genoemd. Soms werken ze samen, maar vaak genoeg spreken ze elkaar tegen met als gevolg dat we constant aan het piekeren zijn, twijfelen en/of niks gedaan krijgen. Voice dialogue is een goudmijn wat betreft jezelf beter leren kennen en begrijpen. Direct bij een eerste sessie ervaar je de kracht dat het heeft op de relatie met jezelf. Onderscheidt leren maken tussen de persoonlijkheden en jouw neutrale zelf is dé manier om weer keuzes te gaan maken die de richting van jouw leven positief beïnvloeden.
  • Burn out
  • Verbetering relatie tot anderen
  • (Jeugd)Trauma's
  • Zelfwaardering
  • Zelfkennis
  • Communicatie vaardigheden
  • Sociale vaardigheden
  • Je kijk op het leven
  • Bewustwording & transformatie
  3 - 10 sessies
  90 minuten
  Michiel stelt jou op je gemak en tot rust waarna hij in gesprek gaat met jou. Hij weet precies onderscheidt te maken tussen welke subpersoonlijkheid antwoord geeft en komt er zo achter wie het meest in jouw leven te zeggen heeft. Die subpersoonlijkheid mag jij in deze sessie beter gaan leren kennen zodat je er ook in het dagelijkse leven meer grip krijgt op de keuzes die voortkomen uit deze persoonlijkheid. Een waanzinnige bijzondere ervaring met jezelf!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 25% korting bij Connect2unite!

  Van €110,- nu voor €82,50 !

 • Aanbieding!

  Zwangerschapsmassage

  55,00 44,00

  Verwen jezelf en je baby met meer rust en ontspanning!

  De periode van zwangerschap is een hele bijzondere tijd waarin er diverse lichaamsveranderingen plaatsvinden. De hormoonhuishouding verandert, de druk op de organen wordt groter, de huid elastischer en cellen vernieuwen. Tijdens zwangerschap is het extra belangrijk dat de bloedcirculatie en het lymfesysteem goed functioneren en dat afvalstoffen worden afgevoerd. De hele verandering van je lichaam kan vele ongemakken met zich meebrengen. Bekkeninstabiliteit, nek- en rugklachten, vochtophoping, vermoeidheid en de laatste loodjes geven vaak extra stress. Gun je lichaam rust en ontspanning met een zwangerschapsmassage welke in een zijligging of vanuit zittende positie kan plaatsvinden. In het begin van het 2e trimester kun je eventueel nog gemasseerd worden vanuit buik- of rugligging. Deze massage bevordert de algehele ontspanning van zowel (aankomende) moeder als baby en ondersteunt de groei van de baby in de buik.
  • Nek, schouders, bovenrugklachten, onderrugklachten
  • bekkenpijn
  • vermoeide benen (spataders)
  • spanningen, stress, hoofdpijn
  • onrustige darmen
  • doorbloedingsproblemen
  • vermoeidheid
  • bewuste aandacht en contact van (aankomende) moeder en baby samen
  Zoveel als gewenst.
  60 minuten
  Locatie: Breda   [Ga naar het profiel van Sheila] Origineel tarief: €55,- Korting: -20% Connect2unite prijs: €44,-