HSP (Hooggevoeligheid)

/HSP (Hooggevoeligheid)
 • Dromen - Durven - Doen

  Het managen van de lastigste persoon op aarde: Jezelf.

  – Ben Tiggelaar –

  Dit boek is echt perfect voor het verder ontwikkelen van jouw zelfreflectie-vaardigheden. Een boek van nog geen 140 pagina's die jou weer even stil laat staan bij wat jij nou écht wilt. Waar zeg jij 'JA' tegen in het leven? En waarin zou jij graag verandering willen zien?
  Verandering is niet makkelijk. Zo schrijf ik daar ook over in het artikel: "Wat maakt verandering succesvol?" en ook in dit feit word je volledig gesteund via dit boek. Leuke wetenschappelijke feitjes worden afgewisseld met duidelijke voorgestelde stappen. Dit zijn de acties - in zowel handelen als denken en voelen - die we diep van binnen wel weten dat ze werken, maar waar we in het dagelijkse leven onszelf er net niet vaak genoeg toe aanzetten.

  Met de duidelijk omschreven technieken, motiverende taal en een leuke 'dromen-durven-doen' test zet dit boek jou sowieso weer even in de richting van wat JIJ wilt.

  Met dit boek kies jij voor het leren kennen van jezelf!

  Wil je meer grip op het leven? Op je gedachten, emoties en acties? Gebeurd iets zonder dat je daar controle over lijkt te hebben? Dan weten we dat de huidige structuur van ons leven niet datgene brengt wat we willen. Maar wat willen we dan? En vooral; HOE kunnen we ons leven zodanig indelen dat we er wél meer rust, vertrouwen, motivatie en energie door krijgen? Verandering is niet gemakkelijk. Heel eerlijk; het is zwaar vervelend. Het kost moeite en dát is nu exact de reden dat we dit het liefst zo lang als mogelijk uitstellen. De moeite zit vescholen in onze lichamelijke werking. En dan met name de hersenen. We zijn gewoontedieren waarbij 95% van ons gedrag blijvend herhaald wordt. Wanneer we dit gaan inzien en zeker ook gaan aanvaarden, hebben we misschien geduld met onszelf en zien we verandering als leerproces. In dit boek worden 3 fasen omschreven; Dromen, durven en doen.
  • Dromen is JA zeggen tegen datgene waar jij graag meer van wilt in je leven. Het boek helpt jou om deze dromen om te zetten naar concrete gedragintenties.
  "We cannot solve our problems with the same thinking as we used when we created them." - Albert Einstein
  • Durven heeft alles te maken met het vergaren van zelfkennis. Durf jij de lastige momenten aan te gaan? Welke prikkels zorgen ervoor dat jij het moeilijk krijgt? Wat zijn de 'crisissituaties' en hoe ga je er mee om. Voorbereiding is een krachtige tool.
  • Doen staat in het teken van jezelf coachen. Je houdt het proces bij en beloond jezelf. Beloning is namelijk een hele goede manier om jouw hersenen naar een andere gewoonte te begeleiden.

  Lees meer onderaan deze pagina!

  Klik op onderstaande knop voor een inkijkexemplaar!
 • Aanbieding!

  Bevrijd jezelf van onbewuste (stress)reacties

  Onverwerkte emoties zetten jou ver van jezelf af. Ze vertellen jou dat het niet mogelijk is gelukkig te zijn en te blijven. Dit noemen we negatieve en beperkende (kern)overtuigingen. EFT is een acupressuur; een acupunctuur techniek zonder naalden en een van de meest succesvolle en (inmiddels wetenschappelijk bewezen) effectieve methodes om persoonlijk welzijn te bevorderen! Energieblokkades worden – door op de knooppunten van de meridianen ritmisch te kloppen – volledig opgeheven. Een zeer eenvoudige manier welke al meer dan 2.000 jaar door de Chinezen wordt ingezet om stressreacties los te koppelen van (de herinnering aan) de gebeurtenis.
  • Stressgerelateerde klachten
  • Angsten en fobieën
  • Onzekerheid
  • Depressieve gevoelens
  • Trauma
  • Misbruik
  • Rouw en verlies
  • (zelf)vertrouwingsproblemen
  • Allerlei (vage) lichamelijke klachten
  1-10 sessies Een spinnenangst of faalangst kan al binnen 1 sessie zodanig verlicht worden dat jouw keuzes hierdoor niet meer worden beïnvloed. Voor het verwerken van een heftig trauma staat ongeveer 6 – 10 sessies. De eerste sessie heeft de potentie om datgene naar het oppervlak te brengen wat op dat moment om de meeste aandacht vraagt. Dit is hetgeen jij beter mag gaan leren kennen. Wanneer dit bij jou het geval is, past deze methode (én de begeleider) goed bij wat jij nu nodig hebt en kan ik aanbevelen om met de begeleider hieraan verder te werken.
  +/- 75 minuten
  In deze kennismakingssessie ga jij direct ervaren wat EFT voor jou kan doen. Je krijgt te zien hoe makkelijk deze methode in het dagelijkse leven kan worden toegepast. Jij gaat verandering voelen en loopt met meer zelfinzicht, tools en kennis de deur uit! Deze korte video legt duidelijk uit hoe het precies werkt!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 35% korting bij Connect2unite!

  Van €75,- nu voor €48,75 !

 • Bullet point_advies 100% natuurlijk & Vegan Bullet point_adviesZichtbaar resultaat (in ontlasting, op de weegschaal & in het bloed) Bullet point_advies Geen schadelijke bijwerkingen Bullet point_advies Duurt slechts één dag Bullet point_adviesGebaseerd op drie jaar gefermenteerde ingrediënten Bullet point_advies Laat slijmvlies en goede bacteriën intact Met de Vegaqura darmreiniging kan je in één dag 1-2kg aan (oude) ontlasting uit de darmen verwijderen. Schadelijke bacteriën die aanstichters zijn van vele ongemakken zoals acné, Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS), Crohn en Type 2 Diabetes. En zo heeft de moderne wetenschap met het ‘hersen-darm-as’ aangetoond dat zowel depressie, angst- en dwangstoornissen als autisme gevolgen zijn van een verstoorde darmflora.

  Het is een prachtig begin om zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal echt wat ‘shit’ achter je te laten en jezelf weer op de eerste plek te zetten. Je staat stil bij je lichaam en de zorg voor jezelf.

  Jij kiest met Vegaqura echt voor jezelf!

  Ontdek alles over dit product en mijn persoonlijke ervaring onderaan deze pagina!
 • Aanbieding!

  Voice Dialogue

  110,00 82,50
  Je zult het vast wel herkennen; het dagelijkse stemmetje in jou hoofd die kritiek heeft op (alles) wat jij doet, blijft zeggen dat je beter kan en in je nek zit te hijgen over dat je op moet schieten. Wat nou als ik jou vertel dat dit niet één stem is, maar dat elke stem duidelijke eigenschappen heeft waarmee je ze kan onderscheiden? Ze worden ook wel sub-persoonlijkheden genoemd. Soms werken ze samen, maar vaak genoeg spreken ze elkaar tegen met als gevolg dat we constant aan het piekeren zijn, twijfelen en/of niks gedaan krijgen. Voice dialogue is een goudmijn wat betreft jezelf beter leren kennen en begrijpen. Direct bij een eerste sessie ervaar je de kracht dat het heeft op de relatie met jezelf. Onderscheidt leren maken tussen de persoonlijkheden en jouw neutrale zelf is dé manier om weer keuzes te gaan maken die de richting van jouw leven positief beïnvloeden.
  • Burn out
  • Verbetering relatie tot anderen
  • (Jeugd)Trauma's
  • Zelfwaardering
  • Zelfkennis
  • Communicatie vaardigheden
  • Sociale vaardigheden
  • Je kijk op het leven
  • Bewustwording & transformatie
  3 - 10 sessies
  90 minuten
  Michiel stelt jou op je gemak en tot rust waarna hij in gesprek gaat met jou. Hij weet precies onderscheidt te maken tussen welke subpersoonlijkheid antwoord geeft en komt er zo achter wie het meest in jouw leven te zeggen heeft. Die subpersoonlijkheid mag jij in deze sessie beter gaan leren kennen zodat je er ook in het dagelijkse leven meer grip krijgt op de keuzes die voortkomen uit deze persoonlijkheid. Een waanzinnige bijzondere ervaring met jezelf!

  Ervaar het gewoon zelf!

  Krijg 25% korting bij Connect2unite!

  Van €110,- nu voor €82,50 !