Kom je er Zelf even niet uit?

Laat mij jou helpen met een persoonlijk advies op maat!

Door de ervaringen die ik heb opgedaan met het selecteren van de begeleiders en het ervaren van de diensten, kan ik jou bijstaan bij het maken van je keuze.

Natuurlijk is het van belang dat jij zelf ervaringen gaat opdoen, maar vaak weten we alsnog niet waar we het beste kunnen beginnen. Dit kan komen doordat jouw persoonlijke situatie wat extra ‘haken en ogen’ heeft en niet te categoriseren valt onder een van de aangegeven blokkades op het pad naar Zelfverwezenlijking.

Advies_persoonlijk_opmaat_pagina_Connect2unite

Door het nauwe contact met de begeleiders ken ik hun persoonlijkheid, specialiteiten en werkwijze. Het is erg belangrijk dat het met jouw begeleider klikt voor het beste resultaat. Lees hierover meer in het artikel: Is therapie iets voor mij? Zo zullen we samen ontdekken welke eerstvolgende stap je nu kan gaan zetten!

Gratis!

Ja, Gratis! Waarom? Omdat ik weet dat jij soms een extra zetje nodig hebt om dergelijke beslissingen voor jouw Zelf te nemen. We verzinnen vast wel iets om nog even door te gaan op de manier zoals het nu gaat. De veranderingen die het teweeg zouden kunnen brengen, worden namelijk niet altijd als aantrekkelijk ervaren in ons hoofd ;-).

Daarnaast wil ik de kennis en ervaring delen die betrekking hebben op jouw persoonlijke situatie zodat je écht effectief geholpen kan gaan worden.

Advies bij het maken van jouw keuze_

Lijkt het je wat?

Stuur mij dan jouw vraag en/of verhaal via het contactformulier of direct naar info@connect2unite.nl en ik zal jou zo goed als mogelijk begeleiden op jouw pad naar zelfverwezenlijking.

Wil jij meer?

Wil jij meer advies?

Ondanks dat jij wel geïnteresseerd bent in deze markt, het aanbod van Connect2unite en het verwezenlijken van jouw Zelf – weerhoudt iets jou om dit ook daadwerkelijk te doen.

Misschien heb je er gewoonweg geen tijd voor of geen zin in. Maar het kan ook zijn dat jij psychisch of fysisch gezien er niet toe in staat bent. Of wil je het misschien voor een vriend of familielid uitzoeken.

Elke reden is helemaal oké.

Ik bied mijn Zelf aan om jou op weg te helpen. Ik zal me inleven in jouw situatie en (anoniem) bespreken met de geselecteerde begeleiders en ervaringsdeskundigen in de markt. Op basis van de verzamelde informatie doe ik een voorstel die aansluit op jouw persoonlijke staat en doelen.

Advies op maat is inclusief:

Persoonlijk gesprek (via skype of bij jou thuis)

Onderzoek naar welke begeleider jouw beste ‘match’ is

Persoonlijke kennismaking met 1-2 voorgestelde begeleiders (via skype, in de praktijk of bij jou thuis)

Extra korting wanneer jij een traject ingaat met de voorgestelde begeleider

Tegoedbon Connect2unite

Door de omvang van dit persoonlijk project vraag ik hier een vergoeding voor. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de situatie waarin jij of een naaste verkeerd.

Interesse? Stuur mij dan jouw verhaal op via het contactformulier of direct naar info@connect2unite.nl. Op basis van de informatie zal ik jou geheel vrijblijvend een voorstel doen wat betreft de investering.