/Gratis!
Gratis!2018-09-25T19:02:53+00:00

Gratis!

Voor jou, van mij

Op deze pagina vind jij het materiaal wat ik graag met jou deel en jou volledig gratis kan aanbieden. Gedurende mijn zelfonderzoek heb altijd erg veel gehad aan de gratis eBooks, audio, video’s en tips die ik tegen kwam.

Sommige adviezen en perspectieven draag ik nu nog altijd met mij mee en andere heb ik alweer losgelaten. Maar alles wat ik heb gezien, heeft mij geholpen mijn Zelf te onderscheiden van de rest.

Veel plezier ermee!

Gratis ebook braintraining meditatie
22augustus 2018

8 tips voor het ontwikkelen van jouw eigen ‘braintraining’

Tips voor mediteren Is meditatie écht de enige manier? In dit eBook ontdek je: Wat mediteren nu eigenlijk is;  Dat mediteren – ookwel braintraining – super bevordelijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid;  Dat ‘mediteren‘ – ‘mindfulness‘ – of ook wel gewoon ‘braintraining‘ niet zo ‘zweverig‘ is als dat jij

Gratis ebook braintraining meditatie
23augustus 2018

Persoonlijk advies

Kom je er zelf even niet uit? Laat mij jou helpen met een persoonlijk advies op maat! Door de ervaringen die ik heb opgedaan met het selecteren van de begeleiders en het ervaren van de diensten, kan ik jou bijstaan bij het maken van je keuze. Welke blokkade weerhoud jou ervan om jezelf te zijn?