Aan de slag! Maar hoe dan?

De fundering van Connect2unite bevat vier belangrijke pijlers:

Mensen Kennis Inzicht Begeleiding

Binnen deze categorieën ontdek jij steeds meer over jouw zelf!

Mensen

Wie zijn nu betere ‘spiegels’ dan onze eigen medemens? Een spiegel is namelijk alles buiten jou wat een bepaalde reactie ín jou oproept. Een gevoel, een gedachte of een drang. Deze (lichamelijke) reactie zegt heel veel over wie jij werkelijk bent.

Ik breng mensen bij elkaar die zichzelf steeds beter leren kennen. En zij willen vertellen over wat ze meemaken en willen jou inspireren hetzelfde te doen.

Naast herkenning zal je namelijk misschien ook andere gedachten en gevoelens in jezelf kunnen ontdekken. Mededogen, trots of geluk – maar ook – angst, jaloezie, frustratie, schaamte.

Het is vervolgens aan jou of je deze emoties verder onderzoekt door hier meer kennis over te vergaren, met andermans inzichten je perspectief te vergroten of door een begeleider jou hierbij te laten ondersteunen.

Kennis

We leven in het tijdperk waarin we super makkelijk informatie over de hele wereld kunnen verspreiden via het internet. En daar wordt ook heel goed gebruik van gemaakt.

Ik heb me regelmatig laten verrassen door wat er in de wereld gebeurd en waar ik nog niets van wist. Het heeft mij naast kennis veel inspiratie gegeven om door te gaan met het beter leren kennen van de wereld en dus mijzelf.

Lees meer over discussies wat betreft gezondheid, spiritualiteit en wetenschap. Welke onderzoeken zijn er gedaan en welke richting gaan we op? Hoe gaan we in de wereld om met deze onderwerpen?

Verbreed je kennis en leer meer over jouw eigen interessegebieden. Wie weet vind jij onderweg wel jouw eigen passie!

Hoe dan_inzicht_zelfverwezenlijking_puzzelstuk_connect2unite

Inzicht

Een inzicht wordt vertaald als ‘het begrijpen van iets‘. Er zijn creatieve verbanden gelegd tussen verschillende waarnemingen en ervaringen waardoor we doorhebben hoe iets in elkaar zit.

Ondanks dat een inzicht een heel persoonlijk karakter kan hebben, zijn er ook vele waar men zich mee kan identificeren.

De bewustwording die ik en anderen via het leggen van verbanden hebben verkregen, zal jij hier kunnen ontdekken.

Voelt het ook als ‘waar’ voor jou en kan je daarmee het leven net iets anders bekijken? Of lukt het jou om het inzicht te versterken door eigen ervaringen?

Ik ben erg benieuwd en sta open voor het ontvangen van jouw visie!

Begeleiding

Wanneer jij er zelf even niet uitkomt, wanneer jouw functioneren wordt beperkt door (lichamelijke)pijnen of wanneer jij je niet meer thuis voelt in je huidige omgeving – weet dan dat hiernaar luisteren de snelste weg is om je beter te voelen.

Wat weerhoud jou ervan om jezelf te zijn? Om hetgeen te doen wat je graag zou willen doen?

Angst? Verdriet? Een burn out of depressie? Onzekerheid? Of ziekte?

Je hoeft dit niet altijd alleen met jezelf aan te gaan.

Ik ga op pad en selecteer persoonlijk en zorgvuldig betrouwbare coaches, ervaringsdeskundigen en therapeuten die gepassioneerd jou willen én kunnen begeleiden om pijn te verlichten, illusionaire gedachten los te laten en de weg te wijzen naar een plek waar jij weer jouw volledige Zelf kan zijn.

De begeleiders van Connect2unite hebben een holistische visie waarmee ze jou zien als één geheel. Deze visie in combinatie met de – vaak oeroude – methodes en technieken zorgen ervoor dat jij super snel wordt bevrijd van psychische, emotionele en lichamelijke ballast die we (vaak ook onbewust) dagelijks met ons meedragen.

Ik zeg jou: Ervaar het zelf!

Hoe dan_begeleiding_zelfverwezenlijking_puzzelstuk_connect2unite