Waar kan ik mezelf zijn?

Had ik maar zo’n plek. Waar ik de reden vond om het vanaf nu anders te doen. Om angst opzij te zetten en gewoon ergens in te gaan geloven. Om onzekerheid te overwinnen door gewoon iets te doen.

Had ik maar zo’n plek. Waar ik me veilig voelde om anders te zijn. Waar ik weer ruimte kon geven aan wat er in mij leeft.
Een plek om even stil te staan bij mezelf.

Had ik maar zo’n plek. Waar mijn angst, onzekerheid en wantrouwen niet worden verbannen, maar begrepen. Zodat mijn boosheid plaatsmaakt voor positieve gedachten en emoties.
Een plek waar ik mezelf als vanzelf steeds beter leer kennen.

Een plek waar ik weer even het hoofdonderwerp ben van mijn eigen leven. Waar voor mezelf kiezen weer leuk en makkelijk is. Waar mezelf zijn vanzelfsprekend is.

Één plek, gewoon online en altijd bij de hand. De plek die aandacht zal vragen precies op dat moment wanneer ik weer toegankelijk ben. Wanneer ik weer even wat meer aan mezelf mag denken. Als een signaal dat ik weer even stil mag staan bij hoe ik iets beleef, wil en naar iets streef. Dat mezelf zijn’ is wat ik wil.

Een plek waar ik mezelf niet hoef te verbeteren

“Welkom lieverd. Je bent hier met een reden. En het is nu aan jou om die reden te vinden.”

Connect2unite is de plek waar ik van droomde dat er zou zijn. Daarom heb ik deze plek zelf gecreëerd.

Een plek waar ik mezelf niet hoef te verbeteren, te vergelijken of een oplossing moet vinden voor een probleem. Maar een plek waar ik juist leer om alles wie ik nu al ben te gaan zien, te erkennen en te aanvaarden. Een plek van waaruit ik mijn eigen persoonlijke interesses, enthousiasme en verlangens kan volgen. Een plek waar ik geen kant, label of hokje hoef te kiezen. Een basis van waaruit ik diverse werelden ontdek maar waarnaar ik altijd weer terug wil keren.

De plek die altijd precies op het juiste moment mijn aandacht trekt. Een gedachte, gevoel, argwaan, geloof, sceptici, behoefte, angst, verlangen, twijfel,… precies die interne reactie die ik op dat moment mag gaan ontdekken. Waar ik me nog niet eerder bewust van was en even bij stil mag gaan staan. Waarvan ik nog niet eerder besefte hoeveel impact dit eigenlijk op mijn leven heeft. En nu dat ik het zie…heb ik weer de keuze om het dit keer anders te doen. Dit is de plek waar ik weer inzie dat ik zélf de koers van mijn leven bepaal.

Connect2unite biedt een veilig plek om jouw zelf beter te leren kennen.

Door zelfonderzoek weet jij weer hoe jij voor jezelf kan kiezen en zorgen. Creëer zelfbewustzijn – jouw eigen waarheid – en laat los wat jou ervan weerhoudt om volledig jezelf te zijn.

Ik kan mezelf zijn. Ik kies ervoor. Jij ook?