Project Description

Waarom ik doe wat ik doe

“Mensen weer in hun eigen kracht laten komen. Kracht: ongeacht wat er gebeurt altijd dat stukje positiviteit blijven zien.”

 

Ik laat zien op de foto

“Door intuïtief schilderen heb ik veel over mijzelf ontdekt. Als ik hiernaar kijk geeft het mij nog altijd een zeer krachtig gevoel!”

 

Verleden 50%
Heden 50%
Praktisch 75%
Inzicht 25%
Volgend 50%
Sturend 50%
Nuchter 100%
Zweverig 0%

Heiline heeft onlangs ondersteuning gegeven bij

 

 • Gewichtsproblemen

   

 • Verwerken echtscheiding

   

 • Trauma verwerking

   

 • Zelfinzicht verkrijgen

   

 • Vrede vinden met het verleden

   

 • Liefdesverdriet

   

Over Heiline

 

Heiline zit al 35 jaar in het onderwijs. Van kinderjuf naar lerares en uiteindelijk begeleidt ze kinderen en hun ouders als interne coach.

Na haar onvoorziene scheiding begon de zoektocht naar wie ze werkelijk is. Ze werd direct geconfronteerd met een workshop NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en over zoiets had ze nog nooit eerder nagedacht. Deze workshop bracht haar zoveel op persoonlijk vlak dat ze zonder twijfelen besloot een cursus te doen. Door haar eigen ervarigen werd haar wens om anderen te helpen groter en groter. Ze besloot de hele master opleiding te doen en is nu een allround Master Hypnotherapeut.

In januari 2017 is Heilzaamcoachen gestart en verzorgt de therapieën bij haar thuis in Barendrecht. Ze heeft 2 zonen, werkt deels nog op school en is erg gelukkig met haar vriend. Ze blijft zichzelf en haar vaardigheden verder ontwikkelen zodat ze steeds meer mensen kan helpen. Door haar eigen ervaring met een echtscheiding is dit een van haar specialiteiten. Zij is weer in haar kracht komen te staan en dat gunt ze iedereen.

Informatie

Heilzaamcoachen
Heiline Smits
Riederbunder 38
2993 XN Barendrecht
06-10570237
www.Heilzaamcoachen.nl
hlbf62@gmail.com

Digitale sessie? Nee
Op locatie? Ja, is bespreekbaar
Aangesloten bij: Nederlandse Vereniging NLP & Vereniging Hypnose Experience Nederland (VHEN)
Verzorgd ook: Workshop intuïtief schilderen & Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)