Heb jij de darmaandoening
Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa of Prikkelbaar Darm Syndroom ?

En weet jij waar ik het over heb als ik zeg dat
Zelfzorg & Zelfliefde
NIET
bij jou op nr. 1 staan?

Dan is het nu tijd om in te gaan zien dat..

Jouw gevoelige lichaam vraagt om
jouw aandacht, jouw liefde, jouw zorg, jouw begrip.
Oftewel;

een sterke verbinding met jezelf!

Het is tijd voor JOU.
Lees op deze pagina hoe mijn bijzondere traject de relatie met jezelf (en jouw lichaam) kan transformeren.
Klaar om nu écht voor jezelf
te gaan kiezen?

Eigenaar connect2unite

FARAH VAN IERLANT

Dit programma is een onderdeel van:

Connect2unite waar de verbinding met jezelf centraal staat

Je verlangt naar een ‘gewoon’ fijn en Vrij leven.
E
en leven, ‘net zoals iedereen’,
maar…

De vrijheid om te doen wat je fijn vindt wordt nu constant verstoord door al het ongemak dat jouw darmaandoening veroorzaakt.

Je kan niet alles eten en drinken, je vertrouwt je lichaam niet en hebt niet altijd de kracht om overal actief aan mee te doen.
Je probeert het wel…keer op keer…maar,…

SHiT!

HERKEN JIJ DEZE UITDAGINGEN
voortkomend uit het leven met een darmaandoening ?

Jij….

 • hebt de Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa of PDS, maar eigenlijk weet je maar weinig over deze darmaandoening.
 • hebt naast jouw onvoorspelbare darmklachten ook andere vage klachten waar je misschien niet eens meer bij stil staat. (Hoofdpijn, gewrichten, huid/oog ontsteking of emotionele schommelingen)

 • vindt het lastig om voor jezelf te kiezen. Hoe kan jij het beste voor jouw lichaam zorgen? Wat kan jij doen buiten medicatie, voeding,…om?

 • bent snel moe of zelfs uitgeput. Je bent gevoelig voor prikkels (evt. HSP).
 • hebt moeite met het vinden van ontspanning. Zowel lichamelijk als geestelijk. Jij bent een doener en een denker.
 • houdt jezelf vaak bezig met de wereld om jou heen en wat anderen vinden. Het balans tussen Geven en Nemen is ver zoek.

 • wilt anderen niet belasten met jouw probleem, maar mist zo wel vaak de stimulans om zo gezond als mogelijk te leven. Met soms een eenzaam en neerslachtig gevoel als gevolg.

 • hebt moeite om te zien wat er in jouw leven nou wél goed gaat en het lijkt alsof je alleen maar kan focussen op wat NIET goed gaat en dus verbeterd moet worden.
 • verlangt enorm naar meer vertrouwen en rust in én met jezelf.

Ja..?

Stel je dan eens voor dat jij jouw

Persoonlijke Formule‘ hebt gevonden
voor een Fijn Leven Ondanks jouw darmaandoening

en inzage hebt in…:

 • hoe jij jezelf op nummer één zet zonder anderen hiermee te benadelen.

 • …welk eetpatroon voor jou werkt en weet welke voeding jouw lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid ondersteunt.

 • …wat het nou precies is dat er zich in jouw lichaam afspeelt en zo met een heel nieuw perspectief naar jouw darmaandoening kan kijken.

 • wat jij écht belangrijk vindt en hoe jij jouw waarden kan naleven.

 • …hoe jij het balans tussen spanning en ontspanning reguleert.

 • …hoe je meer per dag en in het Nu kan leven.

 • …wat jouw interne behoeftes zijn en de oneindigheid aan mogelijkheden om deze te vervullen.

 • …het effect van jouw dagelijkse bezigheden op jouw lichaam en hoe jij dit zelf kan beïnvloeden.

Dat is wat er minimaal in dit traject – speciaal voor jou met de darmaandoening Crohn, Colitis of PDS – wordt behandeld.

Ben je benieuwd naar wat dit precies inhoudt?


Neem direct contact met mij op door op bovenstaande knop te klikken
óf Lees eerst deze volledige pagina verder om alle ‘ins & outs’ van dit exclusieve 1-op-1 programma te ontdekken!

zelfbewust zijn vergroot de kwaliteit van je leven

De persoonlijke formule van een darmaandoening

Je darmen zijn het belangrijkste onderdeel van je spijsverteringssysteem. Hier wordt voeding omgezet in de voor het lichaam belangrijke stoffen. Schadelijke stoffen worden herkent en onschadelijk gemaakt. Alle weerstandverhogende voedingsstoffen worden door de darmwand opgenomen en via het bloed getransporteerd om jou zo te voorzien van gezondheid en (levens)energie.

Tenminste, wanneer het allemaal correct zou werken.

In 2015 kreeg ik te horen dat de ziekte van Cröhn zich in mijn lichaam had ontwikkeld. Omdat ik erachter kwam dat artsen en voedingsdeskundigen nog altijd in het duister grijpen wat betreft de complexe werking van deze meters lange constructie, ben ik zelf in een langdurig onderzoek gedoken.

Een zoektocht naar een ‘persoonlijke formule’ dat mij zou bevrijden van deze ‘beperking’.

Gedurende dit zelfonderzoek ben ik erachter gekomen dat niet enkel met specifieke aanpassingen in voeding of beweging winst te behalen valt. De ziekte maakte een ander probleem kenbaar waaraan gewerkt moest worden; de zwakke verbinding met mezelf.

Ik ging steeds meer inzien dat er meer uit balans was dan mijn darmen.

Met vragen zoals ‘wat wil ik?‘ en ‘wie ben ik?’ kwam ik in een rollercoaster terecht van onderdrukte emoties en destructieve gedachten. Vanaf het moment dat ik mijn lichaam, Mind en emoties als één begon te benaderen, viel alles op z’n plek en begon mijn leven én mijn gezondheid positief te transformeren.

Wat je Denkt en Voelt heeft effect 
op het verloop van jouw darmaandoening

Deze darmaandoening is dus eigenlijk de

de code
geweest waarmee ik
mijn Persoonlijke Formule
voor geluk & welzijn kon kraken

Wist jij dat al? Dat wat jij denkt en voelt effect heeft op de heftigheid van jouw darmaandoening? Misschien begint er nu wel een lichtje te branden. Darmen zijn letterlijk én figuurlijk de plek waar we onszelf ‘ontlasten’. Het is de plek waar we letterlijk en figuurlijk externe prikkels ‘verteren’.

Het één staat niet los van het ander en het effect op elkaar is vaak direct te ervaren.

Echter leven we in een wereld waar fysiek, mentaal en emotioneel nog altijd als een apart vak wordt benaderd. Voor ons lichaam gaan we naar een andere arts dan voor de bende in ons hoofd en wat betreft het gezond benaderen van emoties staan we echt nog in de kinderschoenen.

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke verbinding tussen het fysieke, mentale en emotionele. Ondanks dat er meer dan voldoende coaches, methodes en kennis zijn om je te helpen, is het enkel JIJ die deze verbinding gezond kan maken en houden. Het zijn jouw puzzelstukken en jij weet hun ideale plek.

Een levenspuzzel leg je zo

Jarenlang ben ik opgestaan met de ‘hoe kom ik hier vanaf?’-vraag wat heeft geleid tot vele nieuwe perspectieven, inzichten, ervaringen, kennis én resultaten. Niet enkel ben ik nog altijd klachten- en medicijnvrij (ondanks mijn toch wel bourgondische lifestyle 😉), maar zijn ook mijn relaties sterker geworden, ben ik (er voor) mezelf en leef ik voor wat IK waardevol vind.

Ik kies voor mezelf
en dat is precies wat het lichaam nodig heeft
om goed te functioneren

Dat ik voor mezelf heb gekozen, heb ik te danken aan mijn darmaandoening.

Het heeft mij doen realiseren dat ik mijn gevoeligheid – fysiek, maar ook mentaal en emotioneel – mag gaan erkennen en ontdekken.

Zodoende heb ik een levensstijl in doen, denken en voelen gecreëerd waarmee ik zoveel meer betekenis en waarde heb kunnen geven aan mijn leven.

Zo weet ik nu wat ik wanneer nodig heb en welke tools ik kan inzetten om in tijden van uitdagingen mezelf terug in balans te brengen. Ik ken mijn JA’s en mijn Nee’s. Ik ken mezelf, voel mezelf en ben mezelf.

Mijn lichaam en ik begrijpen elkaar weer.

Wijzen naar links

Jouw darmaandoening vraagt om het anders te doen

Er is een code te ontdekken in een leven met een darmaandoening. Jij kan nu ook jouw code gaan kraken. Jij verdient het om weer vrij te zijn en in harmonie met jezelf te leven. Genoeg verwacht, gelooft en gevoeld. Het is tijd om het anders te doen en ik weet hoe.

Mijn onderzoek en resultaten heb ik al die jaren gedocumenteerd en gebundeld waaruit onder andere dit begeleidingstraject is ontstaan.

Met mijn aandacht, kennis, ervaring en methodiekenga jij stap voor stap
jouw eigen Persoonlijke Formule creëren
zodat je weer echt kan gaan genieten van wat het leven jou te bieden heeft.

‘Willen-Weten-schap’

Veel wetenschappers en andere (medische) onderzoekers zullen het met mij eens zijn; de diepte van ons menselijk bestaan is ongekend.

Waar je denkt een uiteinde van een streng te hebben, begint plots toch weer een volgende. Maar het doel van het leven draait dan ook niet alleen om het willen-weten…

Het Willen-Weten is een tool waarmee jij jezelf op tal van gebieden kan gaan
leren kennen en ervaren met een rijk dagelijks bestaan als gevolg.

Tot op heden lukt het medici nog altijd niet om te achterhalen wat de oorzaak is van de ziekte van Cröhn, Colitis Ulcerosa of een Prikkelbaar Darm syndroom. Toch begint ook de wetenschap de laatste aantal jaren de complexiteit van ons systeem steeds meer te begrijpen door verbanden te leggen tussen ons lichaam, mind en emotie.

De Wetenschap bevestigt:

 • Zoals de ontdekking van het hersen-darm-as waarbij de gezondheid van onze darmen (darmflora/microbioom) in direct verband staat met hoe we ons mentaal en emotioneel voelen en gedragen.

  Waarom hebben mensen met darmklachten meer last van (de symptomen van) een depressie of een burn-out dan anderen? Maar ook Vice Versa; stressvolle situaties hebben direct effect op de gesteldheid van onze darmen. Het is geen kip-ei verhaal. Het is een cirkel. Een patroon. En dan nu een feit.

 • Of dat ze nu hebben bevestigd dat prikkels (externe – zoals geluid, geweld, licht  & interne – zoals pijn, emoties, gedachten) door de één veel intenser worden ervaren als door de ander – ook wel hooggevoeligheid genoemd (HSP). Een hersenscan heeft aangetoond dat bij HSP’ers andere hersengebieden oplichten dan geen HSP’s. Het leven wordt dus anders ervaren en dat heeft een direct effect op onze lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid.

 • Jazeker, Voeding is ons MEDICIJN. Een tekort aan of een disbalans in (essentiële) voedingsstoffen – vitamines, mineralen, antioxidanten, aminozuren en vetzuren – kunnen zowel op kort als op lang termijn diverse belangrijke functies in ons lichaam (zoals ook bij de hersen-darm-as) ernstig verstoren. Dit geldt niet alleen voor organen, gewrichten of huid maar óók jouw mentale en emotionele gezondheid kan lijden onder een vitaminetekort.

Je hoeft niet te wachten totdat
iets wetenschappelijk bewezen is.

Jij mag je NU gaan realiseren dat jij ZELF de wetenschap bent!
Zelfonderzoek brengt je zelfkennis en zo zelfbewustzijn.

Jouw ervaringen zijn waardevol voor de kwaliteit van jouw leven, maar óók voor de kwaliteit van het leven van alle generaties die nog volgen.

Het is mijn missie om jou te helpen zèlf het heft in handen te nemen en de resultaten te boeken waar de wetenschap ons zo lang op laat wachten.

WACHT NIET LANGER. Er is werk aan de winkel!

Laat mij jou begeleiden, motiveren en inspireren met mijn perspectief, ervaring, inzichten en tools.
Ik zal je laten ervaren hoe goed jij er voor jezelf kan gaan zijn en welk positief effect dit heeft op jouw héle leven waaronder sowieso jouw gezondheid.

Het onderzoek wat ik allemaal heb gedaan, hoef jij niet meer helemaal opnieuw te doen natuurlijk.

Is dát niet exact de reden dat we als mens evolueren?

😊

Dit kun je verwachten

SUZAN volgde dit traject:

Geluk op het gebied van mijn darmen, geluk met mezelf, geluk met de mensen in mijn omgeving en vooral geluk in de situaties waarvan ik niet gelukkig wordt.
Ik voel me sterker dan ooit en geliefder dan ooit!

Bevrijding van darmaandoening crohn colitis of pds

Ik leef al 34 jaar met mezelf en leer mezelf nú pas kennen”

“Ik leerde Farah kennen via mijn man en zijn collega en voelde meteen een connectie met haar. Een interesse in haar kijk op het leven, de manier waarop zij met haar chronische darmziekte omgaat, haar diepgang in de gesprekken en vooral het respect dat zij voor mij als persoon heeft.

Ik heb sinds 10 jaar de diagnose Collitis Ulcerosa en nu pas kreeg ik in de gaten dat er zoveel meer mogelijk is dan de wetenschappelijke manieren om het onder controle te krijgen.
A.d.h.v. een intake heeft Farah een persoonlijke plan opgesteld dat verder reikt dan mijn darmen. 

Mijn lichamelijke gezondheid staat centraal, dat is de kern. Maar daarnaast heeft het mij zoveel meer gebracht.

Ik miste het vertrouwen in mijzelf en kon voor iedereen zorgen, behalve voor mezelf. Ik was me hier niet bewust van als zo ook niet van de invloed die mijn manier van leven had op mijn darmen.

Met opdrachten van o.a. voeding tot meditatie, lichamelijke bewustwording tot emoties, het verleden en het heden heeft Farah mij in laten zien dat ik zelf mijn beste vriendin ben, dat ik degene ben met wie ik het liefste samen ben en dat ik degene ben die voor mijn eigen geluk kan zorgen.

Geluk op het gebied van mijn darmen – halleluja! – geluk met mezelf, geluk met de mensen in mijn omgeving en vooral geluk in situaties waarvan ik niet gelukkig wordt. Ik voel me sterker dan ooit, geliefder dan ooit.

Met Farah als coach aan mijn zijde ervaar ik de kracht om elke keer op ontdekking te gaan, om mezelf te bevrijden van het verleden en mijn geluk te vinden in het heden. Ondanks en mét mijn darmaandoening.”

Suzan (34), Leeft met de darmaandoening: Colitis Ulcerosa

In dit traject gaan we dieper in op de relatie die jij hebt met jouw
LICHAAM, je ‘MIND’ en jouw 
GEVOEL

De Voldoening en Rust die je met dit Traject gaat ervaren, zal positief werken op je fysieke gezondheid maar het brengt zoveel meer dan dat:

 • Je gaat jezelf als geheel beter begrijpen, van houden en liefhebben door een toenemend zelfbewustzijn.

 • Er zal terug richting, structuur en diepgang komen in jouw leven.

 • Door een nieuwe verbinding met gezondheid is er meer ruimte voor het ervaren van (levens)energie.

 • Er is minder stress en hebt de tools om ook met de onverwachte stressmomenten beter om te gaan

 • Je gaat plezier ervaren in het goed voor jezelf, jouw darmen én jouw gevoeligheid te zorgen.

 • Jij leert de signalen van jouw lichaam kennen en ernaar te luisteren.
 • Door meer inzage in jouw lichamelijke, geestelijke en emotionele behoeften, kan jij gezonde grenzen gaan stellen.

 • De relatie met voeding, werk, beweging, je lichaam krijgt zoveel meer betekenis.

Mijn darmaandoening was de reden om
nu wél voor mezelf te gaan kiezen

Dit is wat er bij mij gebeurde:

Ongeloof door gebrek aan wetenschappelijke data darmaandoening

Toen ik te horen kreeg dat ik de ziekte van Cröhn had, besefte ik pas in welke wereld we leven. Onze planeet is nog zo jong in kennis en onderzoek. We doen ons best om erachter te komen hoe we als individu én als geheel werken, maar de voorzichtigheid met het verspreiden van (wetenschappelijke) data is heel erg voelbaar. Want wat voor de één geldt, werkt niet voor de ander.

Daarom is het nog altijd onbekend waarom en hoe jij deze darmaandoening hebt ontwikkeld.

Diverse hoogopgeleide onderzoekers komen er ook achter dat er veel meer factoren – dan enkel ons lichamelijke systeem – invloed hebben op jouw gezondheid. Alles staat met elkaar in verbinding en veel is dus volledig persoonsafhankelijk.

Dit perspectief heeft mij aangezet om
ZELF op onderzoek uit te gaan.

Dit nieuwe perspectief en de vaagheid over deze ziekte bracht een enorme frustratie met zich  mee. Eigenlijk kon ik deze darmziekte en de bijpassende onzekerheid er niet óók nog bij hebben. Het leven is al druk genoeg. Het liefst wilde ik gewoon een oplossing en dan kon ik door met ‘druk zijn’ met van alles.

Maar ik kon er niet omheen. Ik vond geen rust in dat mijn darmandoening dan enkel (genetische)  ‘domme pech’ zou zijn. Mijn immuunsysteem is in de war en valt zelfs lichaamseigen en gezond weefsel aan.

Dit is mijn lichaam. Het zit dus ín MIJ. Ik ben zelf de oorzaak. Ik val mezelf aan.

En hoe zwaar dat ook is om te realiseren… het voelde wel als dé waarheid.

Wat IK

 • paste niet door één deur met mezelf
 • en accepteerde mijn lichaam niet.
 • IK deed het allemaal niet goed genoeg
 • en wilde beter en nog zóveel meer doen.

Diep van binnen wist ik dat wat ik deed, dacht en voelde niets met mij te maken had. Dat ik niet op míjn plek zat. En al had dit ‘weten’ zich als een tatoeage versmolten met mijn huid…zonder ‘gegronde reden’ zou ik nimmer afscheid kunnen nemen van het ‘prima’ zoals-het-hoort leventje.

De ziekte van Crohn was het signaal dat ik nodig had om te gaan leren kiezen voor mezelf – zonder te weten voor wie dat eigenlijk was.
Door het aanbieden van dit traject geef ik hen die nog steeds een ‘reden’ zoeken de kans om zichzelf  ‘inside-out’ te gaan leren kennen en voor zichzelf te gaan leren zorgen.

Het is niet zomaar dat je mijn tekst leest en je aangetrokken voelt tot wat ik jou vertel.

Dit traject is een onderdeel van jouw proces dat leven heet.
Jouw interesse hierin geeft aan dat het een kans is om te groeien naar een leven zonder die constante strijd.

Ik vond voeding en gezondheid altijd al interessant en belangrijk. Daarom kon ik het al hélemaal niet uitstaan dat mijn lichaam ziek werd. En dan ook nog iets wat niet zomaar op te lossen is.

Het is MIJN lichaam, mijn verantwoordelijkheid, mijn leven.
IK weet wat ik denk, wat (en hoe vooral) ik zie, doe en voel.
Tenminste, dat zou IK toch dienen te weten…?

Dus als perfectionist en gepassioneerd Willen-Weten-schapper heb ik door mijn inzichten de moed gehad om te stoppen met mijn baan in loondienst en te kiezen voor Zelfonderzoek. Nog niet wetende welke reis ik zou gaan maken…

Vrijheid_zelfonderzoek_verbinding_transformatie_zelfkennis

Met mijn ervaring, vernieuwde perspectief, opgedane kennis, inzichten en toegepaste methodes heb ik niet alleen mijn lichaam tot rust gebracht maar ook heb ik op mentaal en emotioneel vlak enorme Transformaties doorstaan.

Ik ben mijn eigen beste vriend geworden.
Ja…dát omschrijft het misschien nog het beste.

Het is mijn missie
de Kwaliteit van het menselijke bestaan
te vergroten door meer Zelfbewustzijn te creëren.

Zelfbewustzijn is dé motor van een betekenis- en waardevol leven!

Profielfoto eigenaar connect2unite_hand onder kin

Wat anderen over Farah zeggen:

Met jou hoef ik niet veel woorden te wisselen om begrepen te worden. Je luistert altijd goed naar mij en geeft mij dan ook echt weer kracht om verder te groeien in mijn leven. Je bent een geweldig mens van binnen en van buiten!”

Marjolein

“Jij luistert niet alleen naar mij als ik vertel over dingen waar ik tegenaan loop, maar je benoemt ook aspecten uit mijn situatie die mij weer tot nadenken zetten. En dat zijn ook absoluut niet altijd de makkelijke dingen om te zeggen en ook absoluut niet altijd dingen die ik op dat moment wil horen maar jouw eerlijkheid en vermogen om kritisch en objectief te kijken geeft mij weer handvaten om echt te leren in de situatie die ik je voorleg.”

Suzanne

“Wat ik ‘overall’ zo bijzonder aan jou kan waarderen is jouw rustige energie. Bij jou voel ik me veilig, 100% mezelf en mag ik gewoon even ‘zijn’.”

Bibi

Altijd eerlijk, altijd jezelf, fijn hart, voor mij altijd een inspirator geweest”

Lex

“Farah heeft zoveel liefde voor zichzelf dat zij dat projecteert op mij en zo laat zien dat ik mezelf lief kan hebben. Ze is begripvol, heeft grote vakkennis, is flexibel en doelgericht.

Suzan

Je luistert echt naar mensen, je neemt geen blad voor je mond en zegt wat je vindt en/of denkt. Jij zegt niet wat men wilt horen maar wijst mensen op aspecten waar zij nog niet aan gedacht hebben waarmee ze ook daadwerkelijk verder kunnen. Je hebt een enorm warm hart en deelt dit graag met de mensen om je heen.”

Jeroen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Trajectduur

Het zijn positieve maar intensieve veranderingen waar je gedurende dit traject door heen gaat. Daarom is het super belangrijk dat we beide hiervoor voldoende tijd nemen. Nieuwe gewoontes, gedachten en gevoelens hebben namelijk vaak ook 60 tot 90 dagen nodig om echt ‘te landen’.

We bouwen samen aan jouw persoonlijke formule om daarna zelfstandig hiermee verder te kunnen!

Dit traject duurt gemiddeld 8 maanden

Jouw proces is uniek!
Dus we geven soms wat gas en/of trappen soms op de rem. Daarom is de exacte duur niet van te voren te bepalen. Het draait om vertrouwen en elkaar leren kennen. Essentiële ingrediënten voor het creëren van meer helderheid in wie jij bent en wat je wilt.

Je kan ervan uit gaan dat we sowieso alle wortels van dit programma zullen behandelen.

Persoonlijk Contact

Tussen iedere sessie zitten ongeveer 6 tot 8 weken. Maar dat betekent niet ‘out of sight out of heart’. Als we dit traject samen aangaan, ben ik betrokken en leeft er een stukje van jou bij mij. Daarom wil ik heel graag weten hoe het tussentijds met je gaat.

Coach_vrienden_begeleiding_transformatie_verbinding_zelfliefde

Via de mail mag je me vanalles vertellen. Hoe gaat het met de opdrachten? Zijn er vragen waarin jij vastloopt? Ik neem met liefde de tijd om je te beantwoorden. Zo blijf je bij jezelf up-to-date en krijg ik inzage in jouw volledige proces.

Dit Traject is NIET voor jou geschikt als..

 • …je niet bereid bent voor een langere tijd jezelf op nummer één te zetten.

 • …er teveel twijfels zijn bij wat ik jou tot nu toe heb verteld.

 • …jij begeleiding ziet als iemand die jouw problemen (snel) oplost.

 • …je niet inziet dat de investering in tijd, geld en toewijding nodig is om de gewenste transformatie te bewerkstelligen.

DE INVESTERING

De totale investering is: €3333,-
(In termijnen betalen is mogelijk)

Hiervoor gaan wij samen op een transformerende reis van 8 maanden en
kan jij als een zelfbewust mens met een gezonde mindset, veel zelfkennis en in verbinding met het lichaam door het leven wandelen!

Ben je klaar voor deze reis met jezelf?

Ga je mee op reis naar je zelfbewustzijn? - Farah - connect2unite

Lastige keuze..?

“Ik ben bang dat het traject te zwaar gaat worden. Ik weet niet of ik daar klaar voor ben.”

Je zal een goede reden hebben om je zo te voelen. Het voordeel van dit persoonlijke traject is dat we jouw tempo aanhouden en dus ook de persoonlijke situatie(s) waarin je zit. Natuurlijk gaan we samen in op wat dit tempo precies is, maar zullen altijd vanuit volledige vrijheid en veiligheid stappen ondernemen.

Hou ook in gedachte dat juist dit traject ervoor kan zorgen dat jouw ‘zware leven’ met een darmaandoening vanaf nu verlicht kan gaan worden.

“Ik denk dat ik het zelf ook wel kan als ik daar de tijd voor neem.”

Hulp vragen is super lastig want het lijkt dan juist alsof je het zelf níet kan. Maar het gaat er niet om of je iets wel of niet kan. Het gaat er om dat je er nu zin in hebt om het niet (meer) alleen te doen. Dat je klaar bent met wachten op het moment dat je er ‘tijd’ en rust voor hebt om voor jezelf te gaan zorgen. Want komt dat nog wel? Heb je met jouw darmaandoening wel alle tijd?

Met mijn begeleiding vind je tijd, rust, vrijheid en resultaat in één. Laat dit traject jouw reden zijn om het een keer om jou te laten draaien in het leven. Geef jezelf de kans om weer te laten zien wie JIJ bent in plaats van dat ‘mens met die darmaandoening’.

“Ik vind het een te grote investering voor iets waarvan ik niet weet wat het me gaat opleveren.”

Het is geen product dat ik verkoop. Ik vraag waarde voor de aandacht die ik jou zal bieden als begeleider, als maatje en metgezel in jouw leven. Ik vraag waarde voor alle tools en kennis die jij nu zelf niet hoeft te vinden en die je voor de rest van je leven kan inzetten/gebruiken.

Je bent ruim 8 maanden met jezelf bezig. Kan jij je voorstellen wat dat voor transformatie teweeg gaat brengen?

En wat is het dat JIJ wilt dat het oplevert? Jouw inzet, onze klik en gezamenlijke visie bepaalt alles.

Zullen we kijken of we op één lijn liggen?

“Ik heb niet iemand nodig die mij gaat vertellen wat ik allemaal Moet doen.”

Groot gelijk. Zoals je in mijn tekst kan lezen, is dat juist wat ik probeer te voorkomen. Ik stimuleer juist zelfredzaamheid en zelfverantwoordelijkheid. Uiteindelijk weet jij altijd zelf wat het beste is voor jou. Ik help je slechts met het vinden van deze waarden en behoeften. Met dat deel in jezelf contact maken is wat ik stimuleer. Ik gooi met liefde wat opties, perspectieven en tools op en het is aan jou welke je opvangt en gaat onderzoeken of het bij je past. Met dat onderzoek help ik je weer.

“Wat zeg ik tegen mijn partner/vrienden/familie/werk?”

Wanneer er iemand is waarvan jij het gevoel hebt dat die achter jouw beslissing moet staan, dan is het misschien de eerste uitdaging voor jou om zélf deze keuze te gaan leren maken. Jij weet diep van binnen of dit is wat je nu wilt. Wanneer iemand naar jou toe komt en vertelt hoezeer zij/hij denkt dat dit zowel zichzelf als de relatie met hem/haar ten goede komt – wat zou jij zeggen?

Wanneer de ander jou hiervoor geen toestemming geeft.., zou het dan kunnen zijn dat deze persoon de verandering die jij aangaat ook heel spannend vindt en het misschien liever bij het ‘oude’ laat?

FAQ – Veel gestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?
Laten we samen bespreken wat het best past bij jouw situatie.

Kan ik een zorgvergoeding aanvragen?
Nee dat kan niet. Ik ben een begeleider vanuit ervaring en verzekeraars benutten deze mogelijkheid niet. De Tweede kamer is in 2020 in gesprek met verzekeraars om de inzetbaarheid van ervaringsdeskundigen te vergroten. (Artikel)

Ik heb een andere (chronische) ziekte. Zou dit traject ook interessant zijn voor mij?
Ik ben gespecialiseerd in darmaandoeningen. Mijn aanbod is geboren uit mijn persoonlijke ervaring met de Ziekte van Crohn.

Maar wat je Doet, hoe je Denkt en wat je Voelt heeft een directe invloed op je lichaam en dus jouw gezondheid. Daar meer (zelf)inzicht in krijgen is het doel van dit traject. Mijn expertise ligt daarom ook bij de omgang met de ziekte en de verbinding met voeding, bewustzijn, relaties, werk, levensstijl, zelfzorg en weer rust/plezier hebben in het dagelijkse mensenbestaan.

Een ziekte is dus slechts een puntje van de ijsberg, maar de perfecte ingang naar het leren kennen van jezelf en het leven te creëren waarin jij je weer lekker voelt. Als dat is waar jij behoefte aan hebt en het klikt tussen ons dan heb ik ook jou enorm veel te brengen! Ik creëer namelijk begeleidingsprogramma’s op maat.

CORONA-UPDATE
Voor onze verbinding en vertrouwen zie ik fysiek contact wel als gewenst. In alle gevallen hou ik rekening met de 1,5 meter regel die corona van ons vraagt. Indien je toch van fysiek contact afziet, respecteer ik dat volledig en gaan we samen opzoek naar de manier die voor ons werkt!