Ik leerde mijn Zelf kennen en het leven via mij is een prachtige reis waar ik me aan heb over kunnen geven.

Een eigenaardig typetje, authentiek en charismatisch. Met een groot emotioneel spectrum waarin ze kan voelen. Zowel dat in haar als in de ander en om haar heen.

Als ze kijkt, dan ziet ze je.
Heldervoelend, inlevend, sensitief – zijn woorden die hier mogelijk wat over kunnen zeggen. Maar het is de combinatie met haar verkregen levenservaring, het analytische vermogen, het intellect en de intrinsieke motivatie dat haar spectrum zo waardevol maakt.

Ze is net zo goed een wijsheid als een kind van het leven.
Ze wilt net zo goed leren, zien en ontdekken als stilstaan en Zijn.

Balans is voor haar te vinden in
– ‘Het oog van de storm‘ –

Farah van Ierlant

Ik leerde mijn Zelf kennen en het leven via mij is een prachtige reis waar ik me aan heb over kunnen geven.

Een eigenaardig typetje, authentiek en charismatisch. Met een groot emotioneel spectrum waarin ze kan voelen. Zowel dat in haar als in de ander en om haar heen.

Als ze kijkt, dan ziet ze je.
Heldervoelend, inlevend, sensitief – zijn woorden die hier mogelijk wat over kunnen zeggen. Maar het is de combinatie met haar verkregen levenservaring, het analytische vermogen, het intellect en de intrinsieke motivatie dat haar spectrum zo waardevol maakt.

Ze is net zo goed een wijsheid als een kind van het leven.
Ze wilt net zo goed leren, zien en ontdekken als stilstaan en Zijn.

Balans is voor haar te vinden in
– ‘Het oog van de storm‘ –

Farah van Ierlant

A Trip Down MemoryLane

Nadat ik te horen kreeg dat ik een chronische onverklaarbare darmziekte in mijn lijf had ontwikkeld (ziekte van Crohn) en kort daarna mijn moeder longkanker kreeg, veranderde opeens de manier waarop ik naar het leven begon te kijken.

Tot die tijd had ik me nog nooit echt afgevraagd wat ik ZELF nou in het leven wilde, wat me echt gelukkig maakte, wat ik goed kan en wat IK belangrijk vind.

Niets voelde meer als kloppend
Onder invloed van afweer-onderdrukkende medicatie lukte het niet meer om mijn depressieve gevoelens zomaar te ontvluchten in werk, sport, in anderen, verdovende middelen en mijn relatie. Niets voelde meer als kloppend.

Ik verloor de verbinding met mijn werk, voelde me een rat in een oneindig wiel en begon vanuit frustratie doelloos om me heen te slaan. Nergens vond ik mijn plek en vooral niet in mijn destructieve zelf. Ik vond de zin van het leven niet meer in het volgen van het boekje en ik wist geen andere keus dan het radicaal anders te gaan doen.

Dit was letterlijk het begin van een nieuw leven.
Met behulp van de zeer confronterende inzichten die ik via het plantmedicijn Ayahuasca heb mogen ontvangen, besloot ik om per direct mijn meest ‘timeconsuming’ activiteit te elimineren; mijn baan in loondienst.

Een enorme sprong in het diepe wat veel twijfel en weerstand opriep bij mijn omgeving.
Maar dit was de weg.

In de steeds groter wordende ruimte dat ontstond begon ik de zoektocht naar het holistische lichaam, de emotionele oorzaken achter ziekten en vervolgde een authentiek pad naar de wijsheid achter gezondheid en welzijn.

Ondertussen werd ik aan de lopende band geconfronteerd met zelfbeeldproblemen, oncontroleerbare overlevingssystemen, kindtrauma en andere onverwerkte pijnen. Steeds meer kwam ik erachter hoezeer al deze pijn mijn leven creëerde. Een pijn waardoor ik constant bleef verlangen naar onafhankelijkheid, (financiële) vrijheid, succes, rust en geluk.

Het zelfonderzoek leidde mij steeds verder naar de kern van mijn pijn, namelijk ‘ik doe er niet toe’ en ‘ik ben niet goed genoeg’. Vanaf dat moment werd duidelijk dat mijn leven draaide om het creëren en behouden van de sterkste verbinding ooit, namelijk met mijn Zelf.

Farah van Ierlant | Connect2unite Coaching | van zelfafwijzing naar zelfliefde en zelfverbinding
Farah van Ierlant | Connect2unite Coaching | van zelfafwijzing naar zelfliefde en zelfverbinding

A Trip Down MemoryLane

Nadat ik te horen kreeg dat ik een chronische onverklaarbare darmziekte in mijn lijf had ontwikkeld (ziekte van Crohn) en kort daarna mijn moeder longkanker kreeg, veranderde opeens de manier waarop ik naar het leven begon te kijken.

Tot die tijd had ik me nog nooit echt afgevraagd wat ik ZELF nou in het leven wilde, wat me echt gelukkig maakte, wat ik goed kan en wat IK belangrijk vind.

Niets voelde meer als kloppend
Onder invloed van afweer-onderdrukkende medicatie lukte het niet meer om mijn depressieve gevoelens zomaar te ontvluchten in werk, sport, in anderen, verdovende middelen en mijn relatie. Niets voelde meer als kloppend.

Ik verloor de verbinding met mijn werk, voelde me een rat in een oneindig wiel en begon vanuit frustratie doelloos om me heen te slaan. Nergens vond ik mijn plek en vooral niet in mijn destructieve zelf. Ik vond de zin van het leven niet meer in het volgen van het boekje en ik wist geen andere keus dan het radicaal anders te gaan doen.

Dit was letterlijk het begin van een nieuw leven.
Met behulp van de zeer confronterende inzichten die ik via het plantmedicijn Ayahuasca heb mogen ontvangen, besloot ik om per direct mijn meest ‘timeconsuming’ activiteit te elimineren; mijn baan in loondienst.

Een enorme sprong in het diepe wat veel twijfel en weerstand opriep bij mijn omgeving.
Maar dit was de weg.

In de steeds groter wordende ruimte dat ontstond begon ik de zoektocht naar het holistische lichaam, de emotionele oorzaken achter ziekten en vervolgde een authentiek pad naar de wijsheid achter gezondheid en welzijn.

Ondertussen werd ik aan de lopende band geconfronteerd met zelfbeeldproblemen, oncontroleerbare overlevingssystemen, kindtrauma en andere onverwerkte pijnen. Steeds meer kwam ik erachter hoezeer al deze pijn mijn leven creëerde. Een pijn waardoor ik constant bleef verlangen naar onafhankelijkheid, (financiële) vrijheid, succes, rust en geluk.

Het zelfonderzoek leidde mij steeds verder naar de kern van mijn pijn, namelijk ‘ik doe er niet toe’ en ‘ik ben niet goed genoeg’. Vanaf dat moment werd duidelijk dat mijn leven draaide om het creëren en behouden van de sterkste verbinding ooit, namelijk met mijn Zelf.

Andere feitjes

Mensen die mij goed kennen, weten dat..:

• ..ze bij mij terecht kunnen voor kennis en tips over gezonde lifestyle & voeding.

• ..het mijn droom is om in de toekomst met mijn ‘lifepartner(s) in crime’ naar Portugal te emigreren.

• ..ik heel goed overweg kan met kinderen en vragen zich dan ook af of ik zelf ooit nog moeder word.

• ..ze mij blij kunnen maken met bloemen, kaarsjes, dekentjes, knuffels en andere zachte knusheid.

•..ik hou van filosoferen, astrologie, sporten, de natuur, de zon, de maan en het avontuur aangaan!

Farah van Ierlant profielfoto natuur zelfverbinding connect2unite
Sleutels innerlijke rust_dankbaarheid

AANBEVELING

Bijna alle foto’s op mijn website zijn gemaakt door CVcaam fotografie.
Meer info te vinden op: cvcaamfotografie.nl