Mijn perspectief2024-04-26T11:32:20+00:00

Mijn Perspectief

Er zijn meerdere kanten waarop je naar hetzelfde kan kijken.
Vaak verandert je leven door slechts één verandering in perspectief.

Dit is mijn perspectief.

De enige persoon die je écht onvoorwaardelijke liefde kan geven, is jezelf!

18 maart 2021|

De enige waar je écht volledig onvoorwaardelijk van kan houden is van jezelf. Onvoorwaardelijke liefde betekenis Om te achterhalen wat onvoorwaardelijke liefde betekent, dienen we te kijken naar het woord dat iets over liefde zegt: Onvoorwaardelijkheid. Onvoorwaardelijkheid

Jezelf anders voelen: ongelukkig zijn zonder reden

3 maart 2021|

Er is altijd iets in mij geweest. Een gevoel soms, maar ook een stem. Het liet mij zien dat hetgeen ik als ‘mijn leven’ had opgebouwd, niet klopte. Het vertelde mij dat ik iets aan het doen ben wat niet bij mij past. Niet bij wie ik eigenlijk ben… Jij bent de enige die bepaalt wat er nu gebeurd. Er is geen einde of begin. Hetgeen je negeert, is hetgeen waar je van leert. Iedere zwakte is ook een kracht. Hoe harder je valt, hoe groter de overwinning. Delen is vermenigvuldigen.

Wat is zelfverwezenlijking?

2 februari 2021|

Zelfverwezenlijking. Ben jij volledig jezelf? Want dan kan jij pas écht goed voor jouw zelf zorgen! Je weet waar jouw grenzen liggen. Hoe je kan genezen en gezond blijft. Je weet je kwaliteiten en hebt vrede met jouw mindere kanten. Jij laat jouw Zelf niet meer misleiden. Het is dé basisbehoefte van een mens om jezelf te zijn en daar alles uit te halen wat erin zit! Lees verder.

Titel

Ga naar de bovenkant